10 λεπτά με τον Τομ. Ποιος δεν θα ήθελε να περνάει 10 λεπτά μαζί μου.

Αλήθεια ποιος δεν θα ήθελε.

Είμαι συμπαθητικό παιδί, πλένομαι συχνά, δεν τρώω πολύ, δεν καπνίζω, έχω χιούμορ και είναι καλύτερα να με ταΐζεις παρά να με ντύνεις.

Πρόκειται για μια ιδέα

Περπατάω πολύ. Μου αρέσει το περπάτημα. Περπατάω πολύ περισσότερο από 10 λεπτά την ημέρα.

Διαβάζω τα νέα του κόσμου από διάφορες χώρες, σε τρεις γλώσσες. Κυρίως σελίδες από Αμερική, Αγγλία, Γερμανία και Ελλάδα. Ενημερώνομαι καθημερινά από παιδί. Πολύ πριν την ύπαρξη του διαδικτύου. Για κάποιον περίεργο λόγο θέλω να διαβάζω για αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο.

Άρα έχω μια εικόνα.

Η ιδέα είναι στους περιπάτους μου να καρφιτσώσω ένα μικρόφωνο στην μπλούζα μου και να μοιράζομαι μαζί σας την επικαιρότητα. Χωρίς εικόνα. Με τη μορφή Podcast.

Με την ακρόαση δηλαδή ενός και μόνου δεκαλέπτου θα είστε ενήμεροι για τα τεκταινόμενα στον κόσμο! Πόσο βολικό.

Π.χ μπορείτε να ακούτε το Podcast (μέσω YouTube) στο κινητό σας τη στιγμή που κάνετε κακά. Ή μπορείτε να ακούτε για τις εξελίξεις στον κόσμο την ώρα που ετοιμάζετε το παστίτσιο. Την ώρα που γυαλίζετε τις ζάντες του εργαλείου; Αν το σεξ είναι εξαιρετικά βαρετό γιατί όχι και κατά τη διάρκεια του σεξ. Εκτός και αν η πράξη κρατάει λιγότερο από δέκα λεπτά. Σε αυτή την περίπτωση δεν κάνει.

Σε μόλις δέκα λεπτά θα έχετε εικόνα για τις εξελίξεις στον κόσμο. Να μη σας λένε και άσχετους.

Θα μπορούσα να ανεβάζω κάτι τέτοιο καθημερινά. Δεν γνωρίζω όμως αν η ιδέα μου σας φαίνεται τόσο καλή όσο φαίνεται σε μένα.

Αν το άρθρο φτάσει τις 1.000 αναγνώσεις σημαίνει ότι έχει κάποιο ενδιαφέρον (συνήθως αν το κοινοποιείτε σημαίνει ότι σας ενδιαφέρει). Είναι εύκολο να δω αν θα φτάσει στο Top 50 των άρθρων. Θα ήθελα και σχόλιά σας στα κοινωνικά δίκτυα για την ιδέα.

Πείτε μου, να το κάνω;