Ψάχνω αντιπροσώπους σε όλη την Ελλάδα για πακέτα λογισμικού

Μετά από πολλά χρόνια εξέλιξης έχω στα χέρια μου ένα σύστημα παραγγελιών, POS και τήρησης αποθήκης που δεν υπάρχει σε αυτή την μορφή στην αγορά. Αποτέλεσμα να πωλείται ήδη χωρίς να το διαφημίσω.

Η έδρα της εταιρείας μας είναι στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας (Denfinox GmbH).

Το σύστημα πωλείται κατά μέσο όρο στα 3-5.000€ + ΦΠΑ 19%. Η πληρωμή μπορεί να γίνει ανάλογα την περίπτωση και με μηνιαία μίσθωση. Το σύστημα παρότι εξελίχθηκε στη Γερμανία από εμάς είναι πλήρως μεταγλωτισμένο στα Ελληνικά και προσαρμοσμένο στις ανάγκες της Ελληνικής εστίασης. Το σύστημα μπορεί φυσικά να πωληθεί και στις γειτονικές χώρες της Ελλάδας. Υποστηρίζει μεταγλώττιση σε οποιαδήποτε γλώσσα και φυσικά ήδη υποστηρίζει αγγλικά και γερμανικά.

Προσφέρεται από μικρά οβελιστήρια μέχρι μεγάλες αλυσίδες εστιατορίων. Είναι απόλυτα σταθερό (δοκιμές με 40.000 παραγγελίες την ώρα ήταν επιτυχείς) και πανεύκολο στη χρήση. Δεν απαιτεί τη χρήση εξειδικευμένου hardware και εκτελείται σε server τοπικά. Αν δηλαδή υπάρχουν διακοπές στο internet η εταιρεία συνεχίζει απρόσκοπτα τη δουλειά της.

Η παραγγελιοληψία γίνεται με τη χρήση κινητών ή tablet της αγοράς. Δεν απαιτείται καμία απολύτως εγκατάσταση στις συσκευές αυτές. Το σύστημα είναι συμβατό με iOS και φυσικά Android. Η πολιτική της εταιρείας μας χαρακτηρίζεται από ξεκάθαρες χρεώσεις. 

Το περιθώριο κέρδους που αφήνω στον μεταπωλητή είναι της τάξης του έως 30%. Ξεκινάμε με 10% και ανεβαίνουμε ανάλογα τη δράση του. Πωλώντας 4 το μήνα δηλαδή (ένα την εβδομάδα) μπορεί κάποιος να έχει ένα κέρδος της τάξης έως και 3.000€ το μήνα. Αν τρέχει συστηματικά μπορεί να πουλάει και 8 δηλαδή να έχει ένα εισόδημα της τάξης των 6.000€ το μήνα.

Στην εταιρεία μας πρόεδρος και αντιπρόεδρος μιλούν Ελληνικά οπότε θέμα γλώσσας στην υποστήριξη δεν υφίσταται.

Αν θέλετε να βγάλετε χρήματα ή γνωρίζετε κάποιον στείλτε ένα email στο info@denfinox.com. Βοηθήστε με να φτάσει το μήνυμα σε ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά και γιατί όχι όρεξη να βγάλουν χρήματα.

Μια σοβαρή γκάμα προϊόντων

Εκτός του συστήματος POS πουλάμε και δική μας πλατφόρμα (SnapCMX) για τη δημιουργία μεγάλων ιστοσελίδων περιοδικών, οργανισμών, μεγάλων επιχειρήσεων. Μπορούμε να αναλάβουμε την υλοποίηση και το σημαντικότερο την υποστήριξη της σελίδας σας.

Για την πλήρη γκάμα προϊόντων που μπορούν να μεταπωληθούν στην Ελλάδα ρίξτε μια ματιά στο denfinox.com. Υπάρχει και Ελληνική έκδοση της σελίδας. Τα κείμενα της σελίδας με ένα κλικ στο κουμπί του εκτυπωτή μπορούν πολύ εύκολα να γίνουν PDF τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις και μην διστάσετε να ρωτήσετε για οποιαδήποτε απορία (+49 (0) 174 610 4860).