Πως να βγάλεις γρήγορα και εύκολα χρήματα στο διαδίκτυο @gardumpa Financial 2 months ago

Τα πράγματα είναι εξαιρετικά απλά.

Πρώτα από όλα πάρτε ένα καλό κινητό ή φωτογραφική (κατά προτίμηση DSLR).

Τραβήξτε φωτογραφίες από οτιδήποτε μπορεί στο μέλλον να χρησιμοποιήσουν bloggers και λοιπές σελίδες. Δηλώστε Travel Photographer (φωτογράφος-ταξιδιώτης). Τραβήξτε αν είναι δυνατόν μνημεία, κτίρια-σύμβολα και φωτογραφίες πόλεων τα οποία σίγουρα θα χρησιμοποιηθούν. Π.χ αν γράψει κάποιος άρθρο για την Αθήνα πολύ πιθανόν να χρησιμοποιήσει μια φωτογραφία του Παρθενώνα. Είδατε πόσα πράγματα μαθαίνετε εδώ στο tomsnews;

Για να το παίξετε καλλιτέχνης παίξτε λίγο με τα χρώματα στο Photoshop. Στην φωτογραφία που βλέπετε και έβγαλα με το iPhone 7 Plus ασχολήθηκα κάνα δίλεπτο. Πάρτε έναν πιτσιρικά στην ανάγκη και δώστε του κανένα μεροκάματο. Εννοείται ότι δεν έχετε ιδέα από φωτογραφία οπότε ο πιτσιρικάς θα σας σώσει.

Δημιουργήστε μια "εταιρεία" και μια σελίδα που ισχυρίζεται ότι είστε φωτογράφος και δήθεν πουλήστε τις φωτογραφίες σας εκεί. Ανεβάστε πλήρεις αναλύσεις και φυσικά δημοσιεύστε τις φωτογραφίες σας όπου βρείτε: flickr.com, 500px.com, Instagram, deviantart.com, facebook. Βεβαιωθείτε ότι οι φωτογραφίες σας βγαίνουν με την μεγαλύτερη δυνατή ανάλυση στις μηχανές Google Image Search και Bing Image Search.

Φροντίστε με λίγα λόγια να βρομίσει το διαδίκτυο με τις αηδίες σας

Μετά συστήνετε με την γκόμενά σας μια εταιρεία νομική. Εταιρεία που διώκει με 1.200€-6.000€ οποιονδήποτε δύστυχο πάρει μια φωτογραφία σας από το Google Image Search ή όλες αυτές τις σελίδες στις οποίες τις δημοσιεύσατε.

Υπάρχουν πολλοί χασοδίκες που με μια προμήθεια με χαρά θα στέλνουν λόφους από καταγγελίες. Όσο καλύτερο ποσοστό δώσετε στο χασοδίκη τόσα πιο πολλά θα στέλνει.

Κάντε και μια εταιρεία σε φορολογικό "παράδεισο" για να φοροδιαφεύγετε γιατί θα βγάλετε πολλά φράγκα.

Στείλτε χιλιάδες καταγγελίες. Χρησιμοποιήστε κάποιο εργαλείο (υπάρχουν πολλά στο διαδίκτυο) για να βρείτε γρήγορα και εύκολα ποιος καημένος πήρε μια φωτογραφία σας.

Ζητήστε τρελά ποσά ιδίως από οικονομικά αδύναμους ώστε να μην μπορούν να αντιδράσουν. Συμβιβαστείτε στην ανάγκη με λιγότερα για να μη γίνει δίκη και βρεθείτε καμιά 20ετία φυλακή. Εννοείται μη εμπορικές σελίδες. Οι άλλες μπορεί και να έχουν οικονομική δύναμη και νομικό τμήμα. Θα μπλέξετε.

Τι μπορείτε να βγάλετε από την ιστορία; 5-10.000.000€. Είναι καλή κομπινούλα και δεν αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Υπάρχουν τέτοιοι τύποι και μάλιστα Γερμανία.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι όταν βρεις "το μάστορά σου" θα βρεθείς σίγουρα 20 χρόνια φυλακή το λιγότερο για φοροδιαφυγή, απάτη και πιθανώς σύσταση συμμορίας.

Γαμάτη ιδέα; Φροντίστε και στο τουίτερ να το παίζετε πλανητάρχης. Επιταχύνει την οδό σας προς τα κρατητήρια.

Βίδια

#εταιρεία #φωτογραφίες #διαδίκτυο #υπάρχουν #φροντίστε #βγάλετε #φυλακή #φωτογραφία #πράγματα #ιστορία