Αλλάζουμε τα δεδομένα στην ηλεκτρονική εκπαίδευση. Το πρώτο δημοσίευμα για μας σε περιοδικό. @gardumpa Financial 1 month ago

Η εταιρεία μας φιγουράρει με άρθρο στο περιοδικό της NRW Bank.

Στις αντίξοες αυτές εποχές μεταναστεύσαμε από την Ελλάδα. Αντίθετα σε όλους και όλα ιδρύσαμε μια εταιρεία για να αλλάξουμε τα δεδομένα στο χώρο του λογισμικού ξεκινώντας από την ηλεκτρονική εκπαίδευση. Επιλέξαμε ως έδρα την πρωτεύουσα της Ρηνανίας-Βεστφαλίας το Ντίσελντορφ.

Η NRW Bank ήρθα από τα γραφεία μας και μας ζήτησε να γράψει για εμάς. Φυσικά και δεχθήκαμε. Μετά από συνέντευξη μιας ώρας περίπου και διάφορες φωτογραφίες έγραψαν το δημοσίευμα.

Σήμερα βρήκαμε το περιοδικό στο γραμματοκιβώτιο

Αποτελεί μεγάλη τιμή για μας να υπάρχουμε στο περιοδικό της μεγαλύτερης τράπεζας επενδύσεων για νέες επιχειρήσεις της Γερμανίας. Το άρθρο είναι ιδιαίτερα κολακευτικό. Θα το μεταφράσω στο μέλλον για όσους ενδιαφέρονται να το διαβάσουν.

Μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Όπως κάνω πάντα αφιερώνω το δημοσίευμα σε όσους έλεγαν ότι είμαστε τρελοί και ότι το καλύτερο που θα είχαμε να κάνουμε είναι να αιτηθούμε εργασία σε κάποια φάρμπικα της χώρας.

Το αφιερώνω επίσης σε όσους λανθασμένα πίστεψαν ότι δεν θα ολοκληρώσουμε ποτέ τα προϊόντα μας και δεν θα βγουν ποτέ στην αγορά. Σήμερα έχουμε τρία καινοτόμα προϊόντα έτοιμα. 

Ευχαριστώ NRW Bank.

Φωτογραφίες

Δεν έχει χάσταγκ τούτο μάναν μ