Ένας στους δυο Γερμανούς θα νοσήσει από καρκίνο στο μέλλον. Πλήρωσε 9,90€ ασφάλεια το μήνα.

Photo for post 2029

Είπα και γω να χαλαρώσω λίγο στο youtube βλέποντας τα απομεινάρια των καναλιών που παρακολουθώ. Σκάει στα μούτρα μου μια διαφήμιση στα γερμανικά. Ένας στους δυο Γερμανούς θα νοσήσει από καρκίνο. Ασφαλίσου να πάρεις 50.000€.

Η διαφήμιση ήταν του τύπου

Έχεις πιθανότητα 50% να πάθεις καρκίνο. Οι μισοί κάτοικοι της Γερμανίας θα νοσήσουν στο μέλλον από την επάρατη νόσο. Δώσε τώρα από 9,90€ το μήνα και θα σου δώσουμε 50.000€ όταν διαγνωστείς με καρκίνο.

Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις με τα χρήματα αυτά. Να ξεχρεώσεις παλιά δάνεια. Να πληρώσεις νοσήλια και ιατρικά έξοδα. Μπορείς ακόμα να κάνεις κάτι που επιθυμείς για τον εαυτό σου όπως π.χ ένα ταξίδι.

Η διαφήμιση με έβαλε σε σκέψεις

Μερικές φορές νιώθω σαν να είμαι ο τελευταίος άνθρωπος στον πλανήτη Γη που ακόμα σκέφτεται. Προφανώς δεν ισχύει αυτό αλλά έτσι νιώθω. Όπως λέει και ο φίλος μου ο Bergman

Για να αναφερόμαστε στην κοινή λογική θα πρέπει πρωτίστως να είναι κοινή και δεν είναι πια

Φτάσαμε να μιλάμε ότι από τα 83.000.000 Γερμανούς θα νοσήσουν τα 41.500.000 από καρκίνο στο μέλλον. Έτσι απλά. Δεν τρέχει τίποτα. Δώσε εσύ τα 9,90€ το μήνα και βλέπουμε.

Φυσικά δεν ευθύνεται η ασφαλιστική εταιρεία που κάνει τη διαφήμιση. Η Γερμανία είναι άκρως καπιταλιστική χώρα. Προφανώς έχουν κάνει τα μαθηματικά τους και με τα 9,90€ βγάζουν και κέρδος με την πενηντάρα χιλιάρα που σου δίνουν όταν νοσήσεις. Το πρόβλημα για μένα βρίσκεται αλλού.

Μια χώρα με περιβαλλοντική συνείδηση και σχετικά αυστηρή νομοθεσία

Η Γερμανία εδώ και δεκαετίες ανακυκλώνει. Σκουπίδια δεν θα δεις σχεδόν πουθενά. Χωματερές σε φλόγες δεν θα δεις. Η νομοθεσία για το περιβάλλον αυστηρότατη.

Έχουν ξοδευτεί ολόκληρα ΑΕΠ για την ποιότητα του αέρα. Φίλτρα στις καμινάδες, ασύλληπτες επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, αυστηρότατη νομοθεσία για το περιβάλλον. Ούτε το ίδιο σου το αυτοκίνητο δεν μπορείς να πλύνεις για να μην οδηγηθούν λάδια στο υπέδαφος. Τα πλυντήρια αυτοκινήτων έχουν πανάκριβα και πολύπλοκα συστήματα φιλτραρίσματος του βρώμικου νερού.

Η νομοθεσία στα τρόφιμα επίσης πολύ αυστηρή. Συνεχείς έλεγχοι από τους αυστηρότερους του κόσμου. Η χώρα δεν λειτουργεί τέλεια αλλά πολύ καλύτερα από τις περισσότερες υπόλοιπες δυτικές χώρες.

Σε ό,τι αφορά την ακτινοβολία από ηλεκτρομαγνητική ρύπανση επίσης από τις χώρες με τους χαμηλότερους δείκτες. Το δάσος με τις κεραίες είναι ανύπαρκτο (τηλεόραση). Οι Γερμανοί έχουν καλωδιακή τηλεόραση από τότε που γνωρίζω τη χώρα. Το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας δεν είναι ακόμα 5G. Για την ακρίβεια το 4G αποτελεί σπανιότητα εδώ. Συχνά πυκνά αδυνατείς ακόμα και να πάρεις ένα τηλέφωνο και να συνομιλήσεις με επαρκή ποιότητα ήχου. Όλα αυτά για να είναι τα επίπεδα ακτινοβολίας χαμηλά.

H Αγγέλα έδωσε το πράσινο φως για την εγκατάσταση κεραιών 5G αλλά με αυτό θα ασχοληθούμε σε επόμενο άρθρο.

Σε μια τέτοια χώρα ένας στους δυο θα νοσήσει από καρκίνο

Είμαι ο μόνος άνθρωπος που απέμεινε με κοινή λογική και αναρωτιέται γιατί;

Είμαι ο μόνος άνθρωπος που σκέφτεται ότι μιλάμε για επιδημία, για πρόβλημα που θα καταστήσει στην καλύτερη περίπτωση περίπου το μισό πληθυσμό της χώρας ανίκανο για εργασία, να κάνει οικογένεια ή οτιδήποτε άλλο; Γράφω το άρθρο γενικότερα. Όχι μόνο για τη Γερμανία. Φαντάζομαι στις υπόλοιπες χώρες τα πράγματα θα είναι ακόμα χειρότερα. Η διαφορά είναι ότι οι χώρες αυτές δεν έχουν τόσο καλές στατιστικές υπηρεσίες όπως η Γερμανία.

Στην Αμερική με 18 νεκρούς από το άτμισμα δοχείων THC η χώρα μιλούσε για την φονική επιδημία τους ατμίσματος. Με 18 νεκρούς που δεν ήταν καν από το άτμισμα υγρού νικοτίνης. Πολιτείες χρησιμοποίησαν τις υπερεξουσίες που τους δίδονται σε περίπτωση επιδημιών και καταστροφών.

Όταν μιλάμε για 41.500.000 τι να συγκρίνουμε αλήθεια; Τι ακριβώς θα πρέπει να γίνει σε μια τέτοια περίπτωση;

Ουδείς ασχολείται να μας πει γιατί; Δεν μπορεί κάποιος λόγος ή κάποιοι λόγοι θα υπάρχουν. Δεν πρέπει να ψάξει κάποιος τι συμβαίνει;

Τα τρόφιμα είναι ασφαλή. Ο αέρας είναι ασφαλής. Τα φάρμακα είναι ασφαλή. Τα εμβόλια σώζουν ζωές. Η ακτινοβολία από τα κινητά και τις κεραίες αμελητέα. Τα πυρηνικά εργοστάσια της χώρας οδεύουν σε κατάργηση. Τα εργοστάσια λιγνίτη έχουν τα πλέον σύγχρονα, ακριβά και πολύπλοκα φίλτρα. Τα αυτοκίνητα έχουν υπερσύγχρονους καταλύτες.  Η χώρα έχει τους λιγότερους καπνιστές που είχε στην ιστορία της.

Είμαι ο μόνος που βλέπει ότι κάτι δεν κολλάει εδώ;

 
 

Δες περισσότερα..

Photo for post 2911

Η φαρμακοβιομηχανία βρήκε νέο τρόπο να ξεκάνει τους Αμερικάνους: Οζέμπικ. Μια συνέντευξη του Τάκερ Κάρλσον που προκάλεσε σεισμό

Ένα φάρμακο που προκαλεί παράλυση του πεπτικού συστήματος και οδηγεί σε αυτοκτονίες πλασάρεται ως «ασφαλές και αποτελεσματικό» από τη Big Pharma. Θα χορηγηθεί στο 80% του πληθυσμού της Αμερική με κόστος $20.000 δολάρια ανά ασθενή. Ένα έγκλημα 4 τρις δολαρίων.

Photo for post 2853

Μια εντελώς διαφορετική οπτική γωνία για τη διατροφή;

Αυτά δεν μας έμαθαν από παιδιά; Η μαργαρίνη είναι σκέτη υγεία, το βούτυρο, αυγά και κρέας είναι θάνατος. Αλήθεια γιατί θέλουν να απαγορεύσουν μετά μανίας το κρέας και κυρίως το βοδινό;

Photo for post 2849

Μια από τις καλύτερες συνεντεύξεις που έχω δει να παίρνει γιατρός.. από γιατρό. Το Θέμα; Η ζάχαρη

Μια καταπληκτική συνέντευξη από τον Dr Rangan Chatterjee. Αλήθεια θα μπορούσαμε να εξαφανίσουμε από προσώπου Γης το 75% των χρόνιων παθήσεων; Η ζάχαρη όντως αποτελεί πηγή ενέργειας; Γιατί αυτή η επιδημία παχυσαρκίας;

Photo for post 2830

Θέλετε να δείτε πως μοιάζει μια πραγματική πανδημία; Fentanyl

Κάθε 7 λεπτά πεθαίνει ένας νέος άνθρωπος στο Βανκούβερ του Καναδά από αυτό. Εκατομμύρια κάθε χρόνο παγκοσμίως. Ένα ακόμα δημιούργημα της Big Pharma για το οποίο όμως δεν βλέπω ποταμούς κροκοδείλιων δακρύων στα κεντρικά δελτία ειδήσεων.

Photo for post 2792

Αν αυτό το βίντεο το έβλεπαν όλοι θα προκαλούσε ζημία 10 τρις δολαρίων στη φαρμακοβιομηχανία

Αν νομίζετε ότι η ιστορία του Covid-19 ήταν η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία της ανθρωπότητας με αυτό το ντοκιμαντέρ μάλλον θα αλλάξετε γνώμη. Αλήθεια τι είναι οι ιοί, πως ανακαλύφθηκαν, πως «απομονώνονται», πως δημιουργούνται τα εμβόλια για να μας «προστατεύσουν»;

Photo for post 2618

Η αιχμή του δόρατος στη μάχη διακοπής του καπνίσματος, το «απόλυτα ασφαλές και αποτελεσματικό» Chantix της Pfizer αποσύρεται λόγω πρόκλησης καρκίνου!

To 2019 μας έλεγαν ότι ο «ασφαλής και ενδεδειγμένος τρόπος διακοπής του καπνίσματος» είναι το Chantix της Pfizer και οι μαστίχες, επιθέματα και συσκευές εισπνοής νικοτίνης της Nicorette. Από το Μάϊο του 2006 το Chantix πήρε άδεια από την FDA. Έκτοτε επί 15 συναπτά έτη η Pfizer πουλούσε καρκίνο στους ανθρώπους που ήθελαν να κόψουν το κάπνισμα.

Photo for post 2577

Στα πλαίσια της γενικότερης προετοιμασίας μου πήρα μια κατσαρόλα από χυτοσίδηρο

Οι κατσαρόλες αυτές με σωστή συντήρηση αντέχουν μια ζωή. Εκτός αυτού αποδεδειγμένα αυξάνουν τα επίπεδα σιδήρου στο αίμα του οργανισμού. Όχι δεν θα κάνω το tomsnews σελίδα μαγειρικής αν και την λατρεύω. Η Γερμανία θα αντιμετωπίσει εκτεταμένες διακοπές ρεύματος στο προσεχές μέλλον και είπα να ολοκληρώσω την προετοιμασία.

Photo for post 2504

Ο όρκος του Ιπποκράτη

Ένας όρκος στον οποίο αναφέρονται γιατροί όλου του κόσμου. Ένας όρκος που εκ των πραγμάτων φαίνεται ότι αρκετοί «επιστήμονες» ξέχασαν. Ας τον θυμηθούμε μαζί.

Photo for post 2421

Έρχεται δραματική αύξηση στις τιμές των τροφίμων. Προετοιμαστείτε (βίντεο)

Ο δείκτης «Bloomberg Agri Spot Index» (δείκτης κόστους αγροτικών προϊόντων) ανέβηκε 87% σε ελάχιστους μήνες. Αυτό σημαίνει ότι το κόστος των τροφίμων στα ράφια μπορεί και να διπλασιαστεί στο επόμενο τρίμηνο/τετράμηνο.

Photo for post 2324

Μετάφραση του «το στοματικό σεξ αυξάνει τον κίνδυνο για στοματοφαρυγγικό καρκίνο»

Θα το είδατε να κάνει το γύρο του διαδικτύου. Η διαδικασία αυτή αποκαλείται «επικοινωνιακό μασάζ». Το φέρνουν στην επικαιρότητα με ένα ξεκάρφωτο άρθρο για να συνοδευτεί από άλλα..

Photo for post 2307

Αρκετοί φίλοι μου στέλνουν email ρωτώντας με αν θα κάνω το εμβόλιο

Τι θα κάνουμε Τομ με αυτή την ιστορία. Αν μας αναγκάσουν να το κάνουμε; Εσύ τι θα κάνεις; Τα πράγματα είναι εξαιρετικά απλά.

Photo for post 2292

Είναι τόσο δύσκολο η ευρωπαϊκή ένωση να αποκτήσει ενιαία σήμανση για την ημερομηνία λήξης; Ένα πράγμα που με εκνευρίζει εδώ και δεκαετίες

Είναι θέμα σεβασμού σε ανθρώπους με δυσκολία στην όραση, στους ηλικιωμένους, σε όλους μας

Photo for post 2258

Μια εξαιρετική δήλωση Καθηγητή Ιατρικής που άκουσα χθες. Δεν μπορώ παρά να σας τη μεταφέρω

Όπως έγραψα πολλές φορές δεν είμαι κατά της επιστήμης της ιατρικής, των γιατρών, της προσπάθειας της ανθρωπότητας να ζήσει καλύτερα και όσο περισσότερο μπορεί. Πως θα μπορούσα να είμαι κατά των γιατρών όταν αυτή είναι η ιδιότητα του αδερφού μου.

Photo for post 2299

Οικουμενική διακήρυξη της Unesco για το ανθρώπινο γονιδίωμα και τα δικαιώματα του ανθρώπου (1997)

Το αφήνω και αυτό εδώ για να βρίσκεται. Θα μας χρειαστεί στο προσεχές μέλλον.

Photo for post 2134

Γιατί δεν μου μίλησε κανένας γιατρός επί 4 δεκαετίες για το ρόλο των βιταμινών; Γιατί κανείς δεν μου πρότεινε μια θεραπεία με βιταμίνες;

Μου έχουν συνταγογραφήσει τον ουρανό με τα άστρα σε φάρμακα. Μου έχουν πει να πάρω Depon ή Ibuprofen. Μου έχουν γράψει άπειρα αντιβιωτικά αλλά κουβέντα για τη διατροφή και το ρόλο των βιταμινών στη λειτουργία του ανθρώπινου σώματος

Photo for post 2128

Έχουν βαλθεί να μας πεθάνουν. Ούτε τα χάπια σου δεν μπορείς να πάρεις πια στη Γερμανία

Μόλις γύρισα σπίτι από μια δυσάρεστη επίσκεψη στον γιατρό μου. Τον λεγόμενο χαουσάρτζτ.  Έτσι τον λέμε. Τώρα χρειάζομαι χάπια για την πίεση αν και δεν πήγα για πρόβλημα υπέρτασης

Photo for post 2099

Πάμε να ψωνίσουμε κρέας μαζί στην .. Αμερική!

Προφανώς το άρθρο δεν είναι για Vegan. Οι υπόλοιποι μπορούμε να πάμε μια βόλτα στο Costco να αγοράσουμε.. κρέας. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ποια είδη κρεάτων πουλάνε και σε τι τιμές

Photo for post 2055

Δεν θα κουραστώ να γράφω άρθρα για την ψυχική υγεία. Στο καλό Fun Fun Function

Ο Fun Fun Function είναι συνάδελφος προγραμματιστής που παρατάει το YouTube μετά από 5 χρόνια για να ασχοληθεί με τον προγραμματισμό στον τομέα .. της ψυχικής υγείας. Παραθέτει συγκλονιστικά στοιχεία για το τεράστιο πρόβλημα της παγκόσμιας ψυχικής υγείας που μαστίζει την εποχή μας

Photo for post 2035

Ας μιλήσουμε για κότες, ξενοδοχεία και αστέρια

Ο κόσμος γύρω μας δεν μου αρέσει, δεν μου ταιριάζει. Χρόνια πάλευα με τον εαυτό μου για το αν ο κόσμος μας όντως έχει θέματα ή εγώ απλά βλέπω τα πράγματα προβληματικά. Αφού δεν μου ταιριάζει ας γράψω προτάσεις για έναν διαφορετικό καλύτερο κόσμο.

Photo for post 2032

Το σύνδρομο του γραμματοκιβωτίου. Προτάσεις και λύσεις για λιγότερα χάπια.

Πριν λίγο καιρό έγραψε η Βίκυ ένα άρθρο για το θέμα. Ως θύμα και γω της νόσου ήθελα να γράψω τη θέση μου για την πάθηση. Έχω σκεφτεί και λύσεις στο πρόβλημα εκτός αυτού που σκέφτηκε πιθανώς η ίδια η γερμανική κυβέρνηση.

Photo for post 1992

Φάτε χοιρινό όσο προλαβαίνετε!

Ένα τρισεκατομμύριο γουάν (140 δις δολάρια) η ζημιά στην Κίνα λόγω του έμπολα των γουρουνιών. Στο σφαγείο το 1/3 των ζωντανών. Στα σκουπίδια το 1/2 του συνολικού αποθέματος της χώρας.

Photo for post 1988

Μια ερώτηση που δεν έθεσε κανείς. Γιατί βρε παιδιά αγοράζετε και χρησιμοποιείτε ναρκωτικά;

Με όλο αυτόν τον κακό χαμό για το ηλεκτρονικό τσιγάρο στην Αμερική δεν άκουσα την ερώτηση γιατί τα παιδιά της χώρας νιώθουν τη συστηματική ανάγκη να μαστουρώνουν με ναρκωτικά που προμηθεύονται από τη μαύρη αγορά. Δεν άκουσα τίποτα για να λυθεί το ουσιαστικό πρόβλημα.

Photo for post 1936

Δείξε μου το στέικ σου. Μια "δοκιμασία" για την ψυχική υγεία των ανδρών από τους κορυφαίους γιουτούμπερς του είδους (Bushcraft και Outdoor).

Μια καλή ιδέα του Haze Outdoors την οποία ακολούθησαν σχεδόν το σύνολο των δημιουργών περιεχομένου του YouTube που ασχολούνται με το λεγόμενο Bushcraft και Outdoor. Η "δοκιμασία" προτρέπει να ψήσεις ένα στέικ στην εξοχή και μέσα στο βίντεο να πεις μερικά λόγια για την ψυχική υγεία των ανδρών και κατά επέκταση όλων.

Photo for post 1926

Μέρα γιορτής. Ασχολήθηκε γιατρός μαζί μου. Σύμπτωση ότι είναι γυναίκα;

Έκλεισα τα 6 χρόνια στην ξενιτιά και πάμε για τα 7. Η υγεία μου λόγω φονικού στρες χάλια από την ηλικία των 12 χρονών. Προφανώς με ένα μικρό παιδί και μια Ελλάδα φρεσκοχρεοκοπημένη (νέα λέξη) τα επίπεδα άγχους στο ζενίθ.

Photo for post 1876

Η σχαρίτσα. 30 εκατοστά ηλεκτρικής ηδονής

Μια σχαρίτσα των 49€ της Tefal. Ένα μικρό μπαλκόνι και μια ευτελούς αξίας (δεδομένου του αποτελέσματος) σχαρίτσα δίνει χαρά εδώ και χρόνια σε μικρούς και μεγάλους. Ναι, όλο αυτό μόνος μου το έγραψα.

Photo for post 1877

Αλήθεια ποια συμπληρώματα παίρνεις για να την παλέψεις στη Γερμανία;

Κάνουν τίποτα τα συμπληρώματα ή αποτελούν πεταμένα λεφτά; Πως κατέληξες σε αυτά που διάλεξες; Τι παίρνεις και δεν μας δίνεις;

Photo for post 1871

Μην δεις αυτό το ντοκιμαντέρ αν είσαι ευαίσθητος και δεν θέλεις να σου πέσει ο ουρανός στο κεφάλι

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που γνωρίζει από DNA (και κατ' επέκταση από ρετροϊούς) τότε αυτός είναι ο Νομπελίστας Kary Mullis εφευρέτης της μεθόδου PCR για τον πολλαπλασιασμό αλυσίδων DNA, μιας μεθόδου που χρησιμοποιείται σήμερα σχεδόν από το σύνολο των σχετικών εργαστηρίων του κόσμου. Δείτε και φρίξτε τι λέει.

Photo for post 1868

Αυτό το άρθρο ίσως σώσει τη ζωή σου ή των αγαπημένων σου προσώπων

Η γνώση είναι δύναμη. Η απουσία γνώσης πολλές φορές δεν είναι απλά αδυναμία αλλά θέτει σε κίνδυνο τη ζωή σου. Διάβασε το άρθρο, δες τα βίντεο και οπωσδήποτε μοιράσου το με έναν ακόμα φίλο ή αγαπημένο σου πρόσωπο.

Photo for post 1866

Λόγω χρόνιων προβλημάτων υγείας το ολοήμερο σχολείο μας αδυνατεί να λειτουργήσει κανονικά. Γερμανία, Ντίσελντορφ 2019

Ένα κόκκινο χαρτί ήρθε στο σπίτι μου. Γνωρίζω τη χώρα πολύ καλά. Δεν περίμενα ποτέ να δω ένα τέτοιο έγγραφο από την πρωτεύουσα του ισχυρότερου κρατιδίου της ισχυρότερης χώρας της Ευρώπης.

Photo for post 1865

Έχεις ένα δεκάωρο χρόνο; Δες αυτά τα βίντεο. Μετά κάνε λίγο έρευνα και σκέψου.

Παραθέτω εδώ έναν μαραθώνιο από δέκα ώρες βίντεο που αφορούν την υγεία. Δείτε τα, κάντε την δική σας έρευνα, ακούστε και άλλους και στο τέλος καθίστε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Σίγουρα θα μάθετε περισσότερα από το να δείτε κάποιο σήριαλ ή ριάλιτι. 

 

Δημοφιλέστερα

Περισσότερα