Ένας στους δυο Γερμανούς θα νοσήσει από καρκίνο στο μέλλον. Πλήρωσε 9,90€ ασφάλεια το μήνα.

 

Είπα και γω να χαλαρώσω λίγο στο youtube βλέποντας τα απομεινάρια των καναλιών που παρακολουθώ. Σκάει στα μούτρα μου μια διαφήμιση στα γερμανικά. Ένας στους δυο Γερμανούς θα νοσήσει από καρκίνο. Ασφαλίσου να πάρεις 50.000€.

Η διαφήμιση ήταν του τύπου

Έχεις πιθανότητα 50% να πάθεις καρκίνο. Οι μισοί κάτοικοι της Γερμανίας θα νοσήσουν στο μέλλον από την επάρατη νόσο. Δώσε τώρα από 9,90€ το μήνα και θα σου δώσουμε 50.000€ όταν διαγνωστείς με καρκίνο.

Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις με τα χρήματα αυτά. Να ξεχρεώσεις παλιά δάνεια. Να πληρώσεις νοσήλια και ιατρικά έξοδα. Μπορείς ακόμα να κάνεις κάτι που επιθυμείς για τον εαυτό σου όπως π.χ ένα ταξίδι.

Η διαφήμιση με έβαλε σε σκέψεις

Μερικές φορές νιώθω σαν να είμαι ο τελευταίος άνθρωπος στον πλανήτη Γη που ακόμα σκέφτεται. Προφανώς δεν ισχύει αυτό αλλά έτσι νιώθω. Όπως λέει και ο φίλος μου ο Bergman

Για να αναφερόμαστε στην κοινή λογική θα πρέπει πρωτίστως να είναι κοινή και δεν είναι πια

Φτάσαμε να μιλάμε ότι από τα 83.000.000 Γερμανούς θα νοσήσουν τα 41.500.000 από καρκίνο στο μέλλον. Έτσι απλά. Δεν τρέχει τίποτα. Δώσε εσύ τα 9,90€ το μήνα και βλέπουμε.

Φυσικά δεν ευθύνεται η ασφαλιστική εταιρεία που κάνει τη διαφήμιση. Η Γερμανία είναι άκρως καπιταλιστική χώρα. Προφανώς έχουν κάνει τα μαθηματικά τους και με τα 9,90€ βγάζουν και κέρδος με την πενηντάρα χιλιάρα που σου δίνουν όταν νοσήσεις. Το πρόβλημα για μένα βρίσκεται αλλού.

Μια χώρα με περιβαλλοντική συνείδηση και σχετικά αυστηρή νομοθεσία

Η Γερμανία εδώ και δεκαετίες ανακυκλώνει. Σκουπίδια δεν θα δεις σχεδόν πουθενά. Χωματερές σε φλόγες δεν θα δεις. Η νομοθεσία για το περιβάλλον αυστηρότατη.

Έχουν ξοδευτεί ολόκληρα ΑΕΠ για την ποιότητα του αέρα. Φίλτρα στις καμινάδες, ασύλληπτες επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, αυστηρότατη νομοθεσία για το περιβάλλον. Ούτε το ίδιο σου το αυτοκίνητο δεν μπορείς να πλύνεις για να μην οδηγηθούν λάδια στο υπέδαφος. Τα πλυντήρια αυτοκινήτων έχουν πανάκριβα και πολύπλοκα συστήματα φιλτραρίσματος του βρώμικου νερού.

Η νομοθεσία στα τρόφιμα επίσης πολύ αυστηρή. Συνεχείς έλεγχοι από τους αυστηρότερους του κόσμου. Η χώρα δεν λειτουργεί τέλεια αλλά πολύ καλύτερα από τις περισσότερες υπόλοιπες δυτικές χώρες.

Σε ό,τι αφορά την ακτινοβολία από ηλεκτρομαγνητική ρύπανση επίσης από τις χώρες με τους χαμηλότερους δείκτες. Το δάσος με τις κεραίες είναι ανύπαρκτο (τηλεόραση). Οι Γερμανοί έχουν καλωδιακή τηλεόραση από τότε που γνωρίζω τη χώρα. Το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας δεν είναι ακόμα 5G. Για την ακρίβεια το 4G αποτελεί σπανιότητα εδώ. Συχνά πυκνά αδυνατείς ακόμα και να πάρεις ένα τηλέφωνο και να συνομιλήσεις με επαρκή ποιότητα ήχου. Όλα αυτά για να είναι τα επίπεδα ακτινοβολίας χαμηλά.

H Αγγέλα έδωσε το πράσινο φως για την εγκατάσταση κεραιών 5G αλλά με αυτό θα ασχοληθούμε σε επόμενο άρθρο.

Σε μια τέτοια χώρα ένας στους δυο θα νοσήσει από καρκίνο

Είμαι ο μόνος άνθρωπος που απέμεινε με κοινή λογική και αναρωτιέται γιατί;

Είμαι ο μόνος άνθρωπος που σκέφτεται ότι μιλάμε για επιδημία, για πρόβλημα που θα καταστήσει στην καλύτερη περίπτωση περίπου το μισό πληθυσμό της χώρας ανίκανο για εργασία, να κάνει οικογένεια ή οτιδήποτε άλλο; Γράφω το άρθρο γενικότερα. Όχι μόνο για τη Γερμανία. Φαντάζομαι στις υπόλοιπες χώρες τα πράγματα θα είναι ακόμα χειρότερα. Η διαφορά είναι ότι οι χώρες αυτές δεν έχουν τόσο καλές στατιστικές υπηρεσίες όπως η Γερμανία.

Στην Αμερική με 18 νεκρούς από το άτμισμα δοχείων THC η χώρα μιλούσε για την φονική επιδημία τους ατμίσματος. Με 18 νεκρούς που δεν ήταν καν από το άτμισμα υγρού νικοτίνης. Πολιτείες χρησιμοποίησαν τις υπερεξουσίες που τους δίδονται σε περίπτωση επιδημιών και καταστροφών.

Όταν μιλάμε για 41.500.000 τι να συγκρίνουμε αλήθεια; Τι ακριβώς θα πρέπει να γίνει σε μια τέτοια περίπτωση;

Ουδείς ασχολείται να μας πει γιατί; Δεν μπορεί κάποιος λόγος ή κάποιοι λόγοι θα υπάρχουν. Δεν πρέπει να ψάξει κάποιος τι συμβαίνει;

Τα τρόφιμα είναι ασφαλή. Ο αέρας είναι ασφαλής. Τα φάρμακα είναι ασφαλή. Τα εμβόλια σώζουν ζωές. Η ακτινοβολία από τα κινητά και τις κεραίες αμελητέα. Τα πυρηνικά εργοστάσια της χώρας οδεύουν σε κατάργηση. Τα εργοστάσια λιγνίτη έχουν τα πλέον σύγχρονα, ακριβά και πολύπλοκα φίλτρα. Τα αυτοκίνητα έχουν υπερσύγχρονους καταλύτες.  Η χώρα έχει τους λιγότερους καπνιστές που είχε στην ιστορία της.

Είμαι ο μόνος που βλέπει ότι κάτι δεν κολλάει εδώ;

Show me some LOVE

Please share this post! Use the buttons below.

 
Δεν είναι πολλά είναι αλήθεια. Λιγότερα από 300. Το γεγονός και μόνο ότι είναι 300 ενώ έχω γράψει χιλιάδες κάτι λέει
 
Έχω περάσει από κάμερες της Canon (70D), περίεργα μικρόφωνα σε μέγεθος αγγουριού, τρίποδες, τσάντες με μπαταρίες και μνήμες. Τώρα προσπαθώ να δημιουργήσω ένα σύστημα που μπορώ να κουβαλάω παντού και πάντα μαζί μου.
 
Βρήκα λίγο χρόνο και καθάρισα τα τεύχη που έχω μαζέψει εδώ και χρόνια με προσοχή. Βρήκα και ζελατίνες στο Άμαζον και τα έχωσα μέσα.  Έτσι μου ήρθε να τα διαβάσω όλα πάλι από την αρχή. Στην επόμενη καραντίνα.
 
Ένα από τα πιο περίεργα και μοναχικά καλοκαίρια ολόκληρης της ζωής μου. Τεχνικά έκανα πολλά πράγματα. Δεν άφησα το χρόνο να περάσει ανεκμετάλλευτος. Αυτή η ιστορία όμως με τον ιό έχει αλλάξει τις ζωές θαρρώ όλων. Μεταξύ αυτών φυσικά και τη δική μου.
 
Δεν βγάζω άκρη. Δεν έχει καμία λογική. Κάποιος να μου το εξηγήσει.
 
Εδώ και χρόνια παρακολουθώ βίντεο μετατροπής φορτηγών ή λεωφορείων σε σπίτια. Ακολουθώ κανάλια ανθρώπων που μετατρέπουν ή επισκευάζουν τέτοιου τύπου οχήματα. Με τις ώρες μιλάμε.
 
Ο Fun Fun Function είναι συνάδελφος προγραμματιστής που παρατάει το YouTube μετά από 5 χρόνια για να ασχοληθεί με τον προγραμματισμό στον τομέα .. της ψυχικής υγείας. Παραθέτει συγκλονιστικά στοιχεία για το τεράστιο πρόβλημα της παγκόσμιας ψυχικής υγείας που μαστίζει την εποχή μας
 
Είχα καιρό να γράφω 2-3 άρθρα την ημέρα. Η αλήθεια είναι ότι μου είχε λείψει. Τώρα γράφω πάλι κείμενα και συνάμα μπόλικο κώδικα. Βρίσκω πάλι τη χαρά και την ικανότητα να το κάνω.
 
Γνωρίζω ότι τη σελίδα μου την διαβάζουν πολιτικοί διαφόρων χωρών. Όπως επίσης και επιφανείς νομικοί. Το Facebook παραβιάζει τη νομοθεσία προστασίας προσωπικών δεδομένων εξαναγκάζοντας το χρήστη να ανεβάσει όλο τον κατάλογο των επαφών του! Τι ζούμε.
 
Συχνά πυκνά με ρωτούν φίλοι τι υπολογιστή χρησιμοποιώ για να γράψω κώδικα και τα κείμενα του tomsnews. Καιρός ήταν λοιπόν να αφιερώσω ένα άρθρο και σε αυτό.
 
Μια πολιτεία μόνο δέχθηκε 900 email από πολίτες ότι παρέλαβαν από Κίνα φακέλους με σπόρους που ουδέποτε παρήγγειλαν! Σε εγρήγορση οι αρχές εκδίδουν εσπευσμένα οδηγίες για το περίεργο φαινόμενο και την ασφάλεια των πολιτών.  Φόβοι για τις καλλιέργειες.
 
Λατρεύω το περπάτημα. Ένα χούι που έχω από μικρός. Παλαιότερα το έκανα μόνος. Το περπάτημα με χαλαρώνει, βάζει τις σκέψεις μου σε μια σειρά. Πλέον στις βόλτες έχω την τιμή να με συνοδεύει μια μικρή κυρία. Η κόρη μου.
 
Μια δουλειά που ξεκίνησε από την 1η Ιουνίου του 2018 ολοκληρώθηκε χθες. Την ημερομηνία 25 Ιουλίου 2020 θα την θυμάμαι για καιρό ακόμα.
 
Στο YouTube μπορείς να χάνεις το χρόνο σου ή να μάθεις σχεδόν οτιδήποτε θέλεις. Είναι θέμα επιλογής όπως και στα περισσότερα πράγματα στη ζωή. Εδώ στο tomsnews συχνά παρουσιάζουμε κάποια κανάλια που θεωρούμε ότι προσφέρουν κάτι.
 
Τομ στην καταστροφή λειτουργείς καλύτερα. Αυτό είπε ένας φίλος ο οποίος δυστυχώς δεν είναι πια φίλος γιατί τρελάθηκε από την πολλή χορτοφαγία και απομόνωση.
 
Κάθε χρόνο τέτοια εποχή με πιάνει μια μελαγχολία. Μα θα μου πείτε μπαίνει το καλοκαιράκι και εσύ στεναχωριέσαι; Υπάρχει κάτι το οποίο η μετανάστευση κάνει ολοένα και πιο δύσκολο.
 
Τα περισσότερα καταστήματα είναι πλέον ανοιχτά, η κόρη μου επισκέπτεται (!) το σχολείο μια φορά την εβδομάδα. Κάποια κρατίδια σκέφτονται να άρουν όλους τους περιορισμούς.
 
Το γράφω με σχετική σιγουριά διότι το έγραψε το Κοράνι (Bild). Επιστήμονες της κακιάς ώρας συμβούλεψαν λέει την Ανγκέλα της καρδιάς μας να τα ανοίξει σταδιακά όλα.
 
Είχαμε διαβάσει ότι οι Κινέζοι είχαν πειραματιστεί με φάρμακα κατά του AIDS. Στη συνέχεια το ίδιο έπραξαν και άλλες χώρες. Νέα έρευνα αποδεικνύει πλέον ότι ο ιός επιτίθεται στα Τ-λεμφοκύτταρα όπως ακριβώς και ο HIV (AIDS).
 
Η Γερμανία εκτός της Βαυαρίας δεν έχει εφαρμόσει μέχρι σήμερα αυστηρή καραντίνα με χαρτάκια, SMS και ποινές αν εξέλθεις της οικίας σου χωρίς σημαντικό λόγο.
 
Έλλειψα αρκετό καιρό το γνωρίζω αν και όσοι με ακολουθείτε στο Twitter θα διαβάζατε νέα μου.
 
Άλλη μια φορά θα αναφερθώ στα σόσιαλ μίντια. Αυτές τις μαγικές πλατφόρμες με τα πολλά περίεργα...
 
Αυτό που θα διαβάσετε σήμερα είναι πέρα για πέρα αληθινό 
 
Στις υπερπολυτελείς εγκαταστάσεις μας υπάρχει ένα κοινό χαρακτηριστικό. Παντού παίζει μουσική. Έχουμε δεχθεί πολλές ερωτήσεις τι ακριβώς ακούμε μέσω email και κοινωνικών δικτύων. Έτσι αποφασίσαμε η Βίκυ και εγώ να κάνουμε ένα άρθρο-λίστα τραγουδιών. Απολαύστε τα!
 
Ο κόσμος γύρω μας δεν μου αρέσει, δεν μου ταιριάζει. Χρόνια πάλευα με τον εαυτό μου για το αν ο κόσμος μας όντως έχει θέματα ή εγώ απλά βλέπω τα πράγματα προβληματικά. Αφού δεν μου ταιριάζει ας γράψω προτάσεις για έναν διαφορετικό καλύτερο κόσμο.
 
Η ανθρώπινη βλακεία είναι αήττητη. Κυριολεκτικά! Τάδε έφη Μπέρτολτ Μπρεχτ
 
Προσπαθούν με νύχια και με δόντια να μας πείσουν ότι η παγκόσμια οικονομία είναι μια χαρά και η αγορά της Αμερικής σε φρενήρη άνθηση. Από ό,τι φαίνεται τα πράγματα αρχίζουν να βγαίνουν εκτός ελέγχου και η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.
 
Και κάπως έτσι τα νεύρα σου γίνονται κρόσσια στην αρχή και μετά συνηθίζεις σιγά σιγά. Κακό πράγμα η συνήθεια. 
 
Πριν λίγο καιρό έγραψε η Βίκυ ένα άρθρο για το θέμα. Ως θύμα και γω της νόσου ήθελα να γράψω τη θέση μου για την πάθηση. Έχω σκεφτεί και λύσεις στο πρόβλημα εκτός αυτού που σκέφτηκε πιθανώς η ίδια η γερμανική κυβέρνηση.
 
Πόσες φορές έχουμε ακούσει κάποιους να τσουβαλιάζουν κατηγορίες ανθρώπων έτσι αυθαίρετα και γενικεύοντας από μεμονωμένα περιστατικά..