Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ομογενείς μας στην Αμερική, Γαλλία, Γερμανία και Ολλανδία

 

Το 30% των επισκεπτών της σελίδας είναι από Αμερική! Οι επισκέψεις από Ελλάδα είναι επίσης 30% και ακολουθούν Γαλλία με 18%, Γερμανία με 7% και Ολλανδία με 4%

Περίεργο δεν είναι; 

Τη σελίδα έχουν διαβάσει πολίτες από 150 χώρες!

Τα στατιστικά αυτά θα ήταν λογικά αν τα άρθρα της σελίδας ήταν γραμμένα στα Αγγλικά. Δεν είναι όμως!

Αν μου έλεγε κάποιος πριν κάποια χρόνια ότι η σελίδα μου θα είχε αναγνωστικό κοινό κυρίως από χώρες εκτός Ελλάδας η αλήθεια είναι ότι δεν θα τον πίστευα. Σε ποσοστό 70% μάλιστα. 

Η σελίδα επαναλαμβάνω είναι στα Ελληνικά. Μια γλώσσα την οποία συνήθως κατανοούν Έλληνες είτε της Ελλάδας είτε του εξωτερικού. Από ότι φαίνεται η Ελληνική ομογένεια είναι τεράστια. Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω κανέναν ο οποίος να μην έχει καμία σχέση με κάποιον Έλληνα ή Ελληνίδα και να επέλεξε να μάθει τη γλώσσα. 

Δεν ασχολούμαι με την Ελληνική μικροπολιτική και δημοσιεύματα λαϊφστάιλ

Το θεωρώ απλά σπατάλη χρόνου. Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου. Υπάρχουν πολλές και διάφορες σελίδες που ασχολούνται με τη θεματολογία που προανέφερα τις οποίες μπορεί κάποιος που ενδιαφέρεται να επισκεφτεί. Δυστυχώς δεν μπορώ να γράφω για κάτι το οποίο δεν με ενδιαφέρει.

Για να βρίσκεστε όμως στη σελίδα και να διαβάζετε αυτό το άρθρο μάλλον ανήκετε και εσείς στην κατηγορία των ανθρώπων που ενδιαφέρονται για άλλα πράγματα.

Το ευχάριστο είναι ότι στη σελίδα αρχίζουν να γράφουν και άλλοι οπότε είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν και μια άλλη οπτική σε πολλά θέματα. Επιτέλους θα επισκέπτομαι και τη σελίδα μου για να διαβάσω άρθρα διαφορετικά από τα δικά μου :)

Είναι εντυπωσιακό πως επηρεάζουν τα στατιστικά οι επισκέψεις των φίλων της σελίδας λόγω διαφοράς ώρας

Είναι η πρώτη φορά που η σελίδα μου δεν έχει ώρες αιχμής! Έχει περίπου την ίδια επισκεψιμότητα όλο το εικοσιτετρώρο διότι όταν σταματούν να επισκέπτονται τη σελίδα οι φίλοι από Ελλάδα (λόγω νύχτας) ξεκινούν οι επισκέψεις από Αμερική.

Λένε ότι είναι καλό να ποστάρεις τις ώρες αιχμής για να μην πηγαίνει το δημοσίευμα άπατο. Στη δική μου περίπτωση μπορείς να ποστάρεις ότι ώρα θέλεις διότι δεν έχει καμία διαφορά. Η επισκεψιμότητα είναι σταθερή όλο το εικοσιτετράωρο. 

Όταν πρωτοέγραψα τον κώδικα της μηχανής στατιστικών θεώρησα ότι είχα κάνει κάποιο λάθος. Τελικά δεν είχα κάνει κανένα λάθος. Η σελίδα μου δεν χρησιμοποιεί Google Analytics. Γενικότερα δεν χρησιμοποιεί τίποτε το οποίο βρίσκεται εκτός του διακομιστή μου. Ούτε καν κάποιο CDN. Είναι ένα "στρατιωτικού τύπου" σύστημα διαχείρισης περιεχομένου. Το έχω γράψει σκόπιμα έτσι. Θα αναφερθώ σε μελλοντικό άρθρο γιατί το VerdinCMS που έγραψα είναι μοναδικό στην αγορά και κατασκευασμένο για τις περίεργες εποχές που θα βιώσουμε στο μέλλον.

Με τιμά ιδιαίτερα ότι επισκέπτονται τη σελίδα μου Έλληνες από όλο τον κόσμο.

Σας ευχαριστώ για μια ακόμα φορά.

Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου.

Με τον τρόπο αυτό στηρίζεις τις τελευταίες οάσεις ελεύθερης δημόσιας γραφής. Στήριξε τη σελίδα για να μπορεί να στηρίξει και σένα.

Ρίξε μια ματιά και στα τελευταία μου άρθρα..

 
Στο YouTube μπορείς να χάνεις το χρόνο σου ή να μάθεις σχεδόν οτιδήποτε θέλεις. Είναι θέμα επιλογής όπως και στα περισσότερα πράγματα στη ζωή. Εδώ στο tomsnews συχνά παρουσιάζουμε κάποια κανάλια που θεωρούμε ότι προσφέρουν κάτι.
 
Η μυστηριώδης γυναίκα που απαντά όλα τα μηνύματά σας
 
Τομ στην καταστροφή λειτουργείς καλύτερα. Αυτό είπε ένας φίλος ο οποίος δυστυχώς δεν είναι πια φίλος γιατί τρελάθηκε από την πολλή χορτοφαγία και απομόνωση.
 
Κάθε χρόνο τέτοια εποχή με πιάνει μια μελαγχολία. Μα θα μου πείτε μπαίνει το καλοκαιράκι και εσύ στεναχωριέσαι; Υπάρχει κάτι το οποίο η μετανάστευση κάνει ολοένα και πιο δύσκολο.
 
Τα περισσότερα καταστήματα είναι πλέον ανοιχτά, η κόρη μου επισκέπτεται (!) το σχολείο μια φορά την εβδομάδα. Κάποια κρατίδια σκέφτονται να άρουν όλους τους περιορισμούς.
 
Το γράφω με σχετική σιγουριά διότι το έγραψε το Κοράνι (Bild). Επιστήμονες της κακιάς ώρας συμβούλεψαν λέει την Ανγκέλα της καρδιάς μας να τα ανοίξει σταδιακά όλα.
 
Είχαμε διαβάσει ότι οι Κινέζοι είχαν πειραματιστεί με φάρμακα κατά του AIDS. Στη συνέχεια το ίδιο έπραξαν και άλλες χώρες. Νέα έρευνα αποδεικνύει πλέον ότι ο ιός επιτίθεται στα Τ-λεμφοκύτταρα όπως ακριβώς και ο HIV (AIDS).
 
Η Γερμανία εκτός της Βαυαρίας δεν έχει εφαρμόσει μέχρι σήμερα αυστηρή καραντίνα με χαρτάκια, SMS και ποινές αν εξέλθεις της οικίας σου χωρίς σημαντικό λόγο.
 
Έλλειψα αρκετό καιρό το γνωρίζω αν και όσοι με ακολουθείτε στο Twitter θα διαβάζατε νέα μου.
 
Άλλη μια φορά θα αναφερθώ στα σόσιαλ μίντια. Αυτές τις μαγικές πλατφόρμες με τα πολλά περίεργα...
 
Αυτό που θα διαβάσετε σήμερα είναι πέρα για πέρα αληθινό 
 
Στις υπερπολυτελείς εγκαταστάσεις μας υπάρχει ένα κοινό χαρακτηριστικό. Παντού παίζει μουσική. Έχουμε δεχθεί πολλές ερωτήσεις τι ακριβώς ακούμε μέσω email και κοινωνικών δικτύων. Έτσι αποφασίσαμε η Βίκυ και εγώ να κάνουμε ένα άρθρο-λίστα τραγουδιών. Απολαύστε τα!
 
Ο κόσμος γύρω μας δεν μου αρέσει, δεν μου ταιριάζει. Χρόνια πάλευα με τον εαυτό μου για το αν ο κόσμος μας όντως έχει θέματα ή εγώ απλά βλέπω τα πράγματα προβληματικά. Αφού δεν μου ταιριάζει ας γράψω προτάσεις για έναν διαφορετικό καλύτερο κόσμο.
 
Η ανθρώπινη βλακεία είναι αήττητη. Κυριολεκτικά! Τάδε έφη Μπέρτολτ Μπρεχτ
 
Προσπαθούν με νύχια και με δόντια να μας πείσουν ότι η παγκόσμια οικονομία είναι μια χαρά και η αγορά της Αμερικής σε φρενήρη άνθηση. Από ό,τι φαίνεται τα πράγματα αρχίζουν να βγαίνουν εκτός ελέγχου και η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.
 
Και κάπως έτσι τα νεύρα σου γίνονται κρόσσια στην αρχή και μετά συνηθίζεις σιγά σιγά. Κακό πράγμα η συνήθεια. 
 
Πριν λίγο καιρό έγραψε η Βίκυ ένα άρθρο για το θέμα. Ως θύμα και γω της νόσου ήθελα να γράψω τη θέση μου για την πάθηση. Έχω σκεφτεί και λύσεις στο πρόβλημα εκτός αυτού που σκέφτηκε πιθανώς η ίδια η γερμανική κυβέρνηση.
 
Πόσες φορές έχουμε ακούσει κάποιους να τσουβαλιάζουν κατηγορίες ανθρώπων έτσι αυθαίρετα και γενικεύοντας από μεμονωμένα περιστατικά..
 
Για μένα το YouTube ήταν μια τεράστια βιβλιοθήκη γνώσης. Ίσως αυτό ακούγεται περίεργο σε μια πλατφόρμα όπου οι φάρσες και τα βίντεο με γάτες τα σπάνε. Ήταν η διασκέδασή μου, η χαλάρωση, μια τεράστια πηγή γνώσης.
 
Είπα και γω να χαλαρώσω λίγο στο youtube βλέποντας τα απομεινάρια των καναλιών που παρακολουθώ. Σκάει στα μούτρα μου μια διαφήμιση στα γερμανικά. Ένας στους δυο Γερμανούς θα νοσήσει από καρκίνο. Ασφαλίσου να πάρεις 50.000€.
 
Όλα θα πάνε καλά κι αν δεν πάνε θα τα κάνουμε εμείς να πάνε. Δεν πιστεύω να μη με πιστεύετε;
 
Σήμερα μπήκα στο τραμ μιας άλλης γραμμής από αυτήν που συνήθως παίρνω για να πάω στη δουλειά μου.
 
Παλαιότερα χρειαζόμασταν ηχεία για τον υπολογιστή. Πιθανώς έναν ενισχυτή στο σαλόνι με συσκευές αναπαραγωγής δίσκων, κασετών, ραδιοφώνου κτλ. Σήμερα τα ενεργά ηχεία είναι τόσο ποιοτικά και με την προσθήκη bluetooth αντικαθιστούν επάξια πολύ ακριβότερα συστήματα.
 
Είναι ένα θέμα και αυτό. Ο κόσμος υποφέρει. Μόλις αγόρασε την 4Κ τηλεόρασή του και δεν έχει περιεχόμενο να δει σε αυτή την ανάλυση. Το tomsnews είναι εδώ να βοηθήσει και στο κομμάτι αυτό.
 
Μάθε παιδί μου γράμματα. Ό,τι μάθεις στη ζωή σου καλό είναι.
 
Λένε πως στα κομμωτήρια, τους μπάρμαν και τους δικηγόρους λένε τα πάντα. Και ναι, αυτό ισχύει. Σε ένα κομμωτήριο μπορείς να μάθεις τα  άπλυτα του γείτονα, τους καημούς που τραβάει μία γυναίκα από το σόι και τα πεθερικά της , τα πάντα.
 
Όταν ήμουν μικρή, 4 ετών περίπου σε ένα ταξίδι μας από Γερμανία Ελλάδα οι γονείς μου με πήγαν στην Αθήνα μας να δω την πρωτεύουσα και όσα πιο πολλά από τα αρχαία μνημεία της.
 
Όπως έχω γράψει κι άλλη φορά είμαι πολύ παρατηρητικός άνθρωπος. Θέμα χαρακτήρα. Ένα παραπάνω εδώ στη Γερμανία που είναι τελείως διαφορετική από τη χώρα μας. Είναι σαν παιχνίδι για μένα.
 
Το άρθρο δημοσιεύτηκε στο Forbes πριν δυο χρόνια. Απορώ με τον πόλεμο κατά του ατμίσματος πως τους ξέφυγε και δεν το έχουν ξηλώσει ακόμα. Δείτε λίγο ποια είναι η Sally Satel.
 
Υπάρχει ένα κανάλι στο youtube το οποίο αγαπώ ιδιαίτερα. Εκτός του ότι λατρεύω να ακούω Αγγλικά (Βρετανικά) υπάρχει ένας τύπος που πάει και βρίσκει παλιές συσκευές αναπαραγωγής ήχου και όχι μόνο, τις επισκευάζει και τις παρουσιάζει. Δείτε το κανάλι του Techmoan.
Παλαιότερα Δημοφιλή