Αλήθεια το γνωρίζατε ότι βρέθηκε το δάσος στο οποίο κατοικούν τα Στρουμφάκια;

 

Αποτελούσε μυστήριο επί δεκαετίες. Η αγαπημένη σειρά κινουμένων σχεδίων διασκέδασε γενιές ολόκληρες με τα καμώματα των μικρών μπλε φίλων μας. Μια περίεργη όμως φωτογραφία με κάποια μπλε μορφή από δάσος του Creux du Van της Ελβετίας οδήγησε χιλιάδες τουρίστες να επισκεφτούν τη χώρα.

Πριν μπείτε και σεις σε αεροπλάνο διαβάστε πρώτα όλο το άρθρο.

Ασύλληπτη η δύναμη που έχουν (ακόμη) τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Πλανητική επίδειξη ισχύος.

Παρακολουθώ τις τελευταίες δυο εβδομάδες τα σχόλια και την γενικότερη συμπεριφορά των πολιτών της Αμερικής μετά την μεγαλύτερη σκευωρία παραπλάνησης, λάσπης, διαστρέβλωσης και απόκρυψης πληροφοριών σημαντικών για τη δημόσια υγεία από τη σύσταση των ΗΠΑ. 

Πληροφορίες οι οποίες θα απέτρεπαν τα διατάγματα πολλών πολιτειών που θα οδηγήσουν σε δραματικές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία.

Πληροφορίες οι οποίες πιθανώς θα απέτρεπαν την ολική απαγόρευση του ατμίσματος στην Ινδία που θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια σε εκατομμύρια νεκρούς από καρκίνο του πνεύμονα, καρδιακά νοσήματα και χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια. Το 70% των ενήλικων ανδρών στην Ινδία καπνίζουν καθώς και 650.000 παιδιά.

Τι συνέβη

Κάποιοι άνθρωποι οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο και κάποιοι πέθαναν από το άτμισμα δοχείων THC με Vitamin E Acetate τα οποία προμηθεύτηκαν από τη μαύρη αγορά. Οι αρχές φυσικά και το γνωρίζουν. Στα περισσότερα ανακοινωθέντα υπάρχει η αναφορά στην ουσία THC παράγωγο της Κάνναβης. Δυστυχώς θα το διαβάσετε συνήθως προς το τέλος του ανακοινωθέντος.

Επίσημα οι αρχές των πολιτειών συνεχίζουν να στρουθοκαμηλίζουν δηλώνοντας 

δεν έχουμε βρει ακόμα την κοινή ουσία που προκάλεσε το πρόβλημα

Γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν πρόκειται για κοινό ζουμί με νικοτίνη και άρωμα, συσκευής ατμίσματος που αγοράστηκε από νόμιμο κατάστημα. Ουδείς πέθανε από αυτό, ούτε οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. Ποτέ στα 12 χρόνια που ατμίζουν εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Το θέατρο του παραλόγου

Είδαμε σποτ στην Αμερική όπου σκουλήκια περπατούν κάτω από το δέρμα ατμιστή με κατεύθυνση τον εγκέφαλο, είδαμε ότι τα ζουμιά των ηλεκτρονικών περιλαμβάνουν πίσσα (!) και ουσίες που ποτέ δεν υπήρχαν σε αυτά.

Είδα ζωντανό στο New Jersey από πολίτη που ανησυχούσε ότι θα πεθάνουμε όλοι γιατί ατμίζουμε τις φλάντζες σιλικόνης στα RTA (δοχεία). Αλήθεια θέλω να γνωρίσω τον ηλίθιο που αντί για βαμβάκι ατμίζει τις φλάντζες της δεξαμενής (RTA).

Είδαμε την απόλυτη αμορφωσιά, αγραμματοσύνη, βλακεία, παραπληροφόρηση, ασχετοσύνη και ανοησία. Αλήθεια πόνεσε το κεφάλι μου και η κοιλιά μου με αυτά που είδα και διάβασα.

Είδαμε διάταγμα πολιτείας ότι θα επιτρέπεται μόνο ζουμί ηλεκτρονικού στο οποίο δεν έχει προστεθεί γεύση και αυτό είναι με γεύση καπνού. 

Θεωρεί δηλαδή ολόκληρη πολιτεία των ΗΠΑ ότι το ζουμί του ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι προϊόν καπνού άρα κάπως γίνεται σε ένα γιγαντιαίο μπλέντερ όπου αλέθονται φύλλα καπνού σε ζουμί για αυτό και όλα τα ζουμιά έχουν φυσική γεύση καπνού (!). Να θέλεις να πεθάνεις όταν διαβάζεις τέτοιες ηλιθιότητες από ανθρώπους που κυβερνούν εκατομμύρια πολιτών.

Δεν έχουν ιδέα για το VG (Vegetable Glycerin) και το PG (Propylene glycol) και τι είναι αυτά. Άντε δεν γνώριζαν. Δεν ρώτησαν κάποιον εκεί στην κυβέρνηση ή κάποια υπηρεσία της πολιτείας;

Μεγάλο μέρος των πολιτών καταπίνει τους τίτλους των μέσων μαζικής ενημέρωσης αμάσητους

Κάτι κινήματα του τύπου "Μάνες σώζουν τα παιδιά τους", "Παιδιά χωρίς καπνό", "Γονείς κατά του ατμίσματος" και η γενικότερη κοινωνική στάση δείχνουν ότι ακόμα και σήμερα το 2019 με διαθέσιμο το διαδίκτυο σχεδόν παντού, οι πολίτες καταπίνουν αμάσητο ό,τι τους ταΐζουν τηλεοπτικά κανάλια, μεγάλες ιστοσελίδες, εφημερίδες και περιοδικά. Η άγνοια είναι φοβερή και τρομακτική συνάμα.

Ο κόσμος διαβάζει στην συντριπτική του πλειοψηφία μόνο τους τίτλους των ειδήσεων και αδυνατεί να κάνει έστω και μερικές απλές αναζητήσεις σε κάποια μηχανή αναζήτησης για να δει μήπως κάτι από αυτά που ακούει, βλέπει ή διαβάζει είναι ψευδή.

Αν γίνει το ίδιο πλανητικό μπαράζ ψευδών δημοσιευμάτων που ζήσαμε τις τελευταίες εβδομάδες αλλά αυτή τη φορά για τα στρουμφάκια με τίτλο παρόμοιο αυτού του άρθρου..

.. θα δούμε χιλιάδες κόσμου να κατευθύνονται άρον-άρον με όποιο μέσο βρουν προς τα δάση της Ελβετίας για να δουν από κοντά..

 τα στρουμφάκια.

Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου.

Με τον τρόπο αυτό στηρίζεις τις τελευταίες οάσεις ελεύθερης δημόσιας γραφής. Στήριξε τη σελίδα για να μπορεί να στηρίξει και σένα.

Ρίξε μια ματιά και στα τελευταία μου άρθρα..

 
Στο YouTube μπορείς να χάνεις το χρόνο σου ή να μάθεις σχεδόν οτιδήποτε θέλεις. Είναι θέμα επιλογής όπως και στα περισσότερα πράγματα στη ζωή. Εδώ στο tomsnews συχνά παρουσιάζουμε κάποια κανάλια που θεωρούμε ότι προσφέρουν κάτι.
 
Η μυστηριώδης γυναίκα που απαντά όλα τα μηνύματά σας
 
Τομ στην καταστροφή λειτουργείς καλύτερα. Αυτό είπε ένας φίλος ο οποίος δυστυχώς δεν είναι πια φίλος γιατί τρελάθηκε από την πολλή χορτοφαγία και απομόνωση.
 
Κάθε χρόνο τέτοια εποχή με πιάνει μια μελαγχολία. Μα θα μου πείτε μπαίνει το καλοκαιράκι και εσύ στεναχωριέσαι; Υπάρχει κάτι το οποίο η μετανάστευση κάνει ολοένα και πιο δύσκολο.
 
Τα περισσότερα καταστήματα είναι πλέον ανοιχτά, η κόρη μου επισκέπτεται (!) το σχολείο μια φορά την εβδομάδα. Κάποια κρατίδια σκέφτονται να άρουν όλους τους περιορισμούς.
 
Το γράφω με σχετική σιγουριά διότι το έγραψε το Κοράνι (Bild). Επιστήμονες της κακιάς ώρας συμβούλεψαν λέει την Ανγκέλα της καρδιάς μας να τα ανοίξει σταδιακά όλα.
 
Είχαμε διαβάσει ότι οι Κινέζοι είχαν πειραματιστεί με φάρμακα κατά του AIDS. Στη συνέχεια το ίδιο έπραξαν και άλλες χώρες. Νέα έρευνα αποδεικνύει πλέον ότι ο ιός επιτίθεται στα Τ-λεμφοκύτταρα όπως ακριβώς και ο HIV (AIDS).
 
Η Γερμανία εκτός της Βαυαρίας δεν έχει εφαρμόσει μέχρι σήμερα αυστηρή καραντίνα με χαρτάκια, SMS και ποινές αν εξέλθεις της οικίας σου χωρίς σημαντικό λόγο.
 
Έλλειψα αρκετό καιρό το γνωρίζω αν και όσοι με ακολουθείτε στο Twitter θα διαβάζατε νέα μου.
 
Άλλη μια φορά θα αναφερθώ στα σόσιαλ μίντια. Αυτές τις μαγικές πλατφόρμες με τα πολλά περίεργα...
 
Αυτό που θα διαβάσετε σήμερα είναι πέρα για πέρα αληθινό 
 
Στις υπερπολυτελείς εγκαταστάσεις μας υπάρχει ένα κοινό χαρακτηριστικό. Παντού παίζει μουσική. Έχουμε δεχθεί πολλές ερωτήσεις τι ακριβώς ακούμε μέσω email και κοινωνικών δικτύων. Έτσι αποφασίσαμε η Βίκυ και εγώ να κάνουμε ένα άρθρο-λίστα τραγουδιών. Απολαύστε τα!
 
Ο κόσμος γύρω μας δεν μου αρέσει, δεν μου ταιριάζει. Χρόνια πάλευα με τον εαυτό μου για το αν ο κόσμος μας όντως έχει θέματα ή εγώ απλά βλέπω τα πράγματα προβληματικά. Αφού δεν μου ταιριάζει ας γράψω προτάσεις για έναν διαφορετικό καλύτερο κόσμο.
 
Η ανθρώπινη βλακεία είναι αήττητη. Κυριολεκτικά! Τάδε έφη Μπέρτολτ Μπρεχτ
 
Προσπαθούν με νύχια και με δόντια να μας πείσουν ότι η παγκόσμια οικονομία είναι μια χαρά και η αγορά της Αμερικής σε φρενήρη άνθηση. Από ό,τι φαίνεται τα πράγματα αρχίζουν να βγαίνουν εκτός ελέγχου και η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.
 
Και κάπως έτσι τα νεύρα σου γίνονται κρόσσια στην αρχή και μετά συνηθίζεις σιγά σιγά. Κακό πράγμα η συνήθεια. 
 
Πριν λίγο καιρό έγραψε η Βίκυ ένα άρθρο για το θέμα. Ως θύμα και γω της νόσου ήθελα να γράψω τη θέση μου για την πάθηση. Έχω σκεφτεί και λύσεις στο πρόβλημα εκτός αυτού που σκέφτηκε πιθανώς η ίδια η γερμανική κυβέρνηση.
 
Πόσες φορές έχουμε ακούσει κάποιους να τσουβαλιάζουν κατηγορίες ανθρώπων έτσι αυθαίρετα και γενικεύοντας από μεμονωμένα περιστατικά..
 
Για μένα το YouTube ήταν μια τεράστια βιβλιοθήκη γνώσης. Ίσως αυτό ακούγεται περίεργο σε μια πλατφόρμα όπου οι φάρσες και τα βίντεο με γάτες τα σπάνε. Ήταν η διασκέδασή μου, η χαλάρωση, μια τεράστια πηγή γνώσης.
 
Είπα και γω να χαλαρώσω λίγο στο youtube βλέποντας τα απομεινάρια των καναλιών που παρακολουθώ. Σκάει στα μούτρα μου μια διαφήμιση στα γερμανικά. Ένας στους δυο Γερμανούς θα νοσήσει από καρκίνο. Ασφαλίσου να πάρεις 50.000€.
 
Όλα θα πάνε καλά κι αν δεν πάνε θα τα κάνουμε εμείς να πάνε. Δεν πιστεύω να μη με πιστεύετε;
 
Σήμερα μπήκα στο τραμ μιας άλλης γραμμής από αυτήν που συνήθως παίρνω για να πάω στη δουλειά μου.
 
Παλαιότερα χρειαζόμασταν ηχεία για τον υπολογιστή. Πιθανώς έναν ενισχυτή στο σαλόνι με συσκευές αναπαραγωγής δίσκων, κασετών, ραδιοφώνου κτλ. Σήμερα τα ενεργά ηχεία είναι τόσο ποιοτικά και με την προσθήκη bluetooth αντικαθιστούν επάξια πολύ ακριβότερα συστήματα.
 
Είναι ένα θέμα και αυτό. Ο κόσμος υποφέρει. Μόλις αγόρασε την 4Κ τηλεόρασή του και δεν έχει περιεχόμενο να δει σε αυτή την ανάλυση. Το tomsnews είναι εδώ να βοηθήσει και στο κομμάτι αυτό.
 
Μάθε παιδί μου γράμματα. Ό,τι μάθεις στη ζωή σου καλό είναι.
 
Λένε πως στα κομμωτήρια, τους μπάρμαν και τους δικηγόρους λένε τα πάντα. Και ναι, αυτό ισχύει. Σε ένα κομμωτήριο μπορείς να μάθεις τα  άπλυτα του γείτονα, τους καημούς που τραβάει μία γυναίκα από το σόι και τα πεθερικά της , τα πάντα.
 
Όταν ήμουν μικρή, 4 ετών περίπου σε ένα ταξίδι μας από Γερμανία Ελλάδα οι γονείς μου με πήγαν στην Αθήνα μας να δω την πρωτεύουσα και όσα πιο πολλά από τα αρχαία μνημεία της.
 
Όπως έχω γράψει κι άλλη φορά είμαι πολύ παρατηρητικός άνθρωπος. Θέμα χαρακτήρα. Ένα παραπάνω εδώ στη Γερμανία που είναι τελείως διαφορετική από τη χώρα μας. Είναι σαν παιχνίδι για μένα.
 
Το άρθρο δημοσιεύτηκε στο Forbes πριν δυο χρόνια. Απορώ με τον πόλεμο κατά του ατμίσματος πως τους ξέφυγε και δεν το έχουν ξηλώσει ακόμα. Δείτε λίγο ποια είναι η Sally Satel.
 
Υπάρχει ένα κανάλι στο youtube το οποίο αγαπώ ιδιαίτερα. Εκτός του ότι λατρεύω να ακούω Αγγλικά (Βρετανικά) υπάρχει ένας τύπος που πάει και βρίσκει παλιές συσκευές αναπαραγωγής ήχου και όχι μόνο, τις επισκευάζει και τις παρουσιάζει. Δείτε το κανάλι του Techmoan.
Παλαιότερα Δημοφιλή