Αλήθεια το γνωρίζατε ότι βρέθηκε το δάσος στο οποίο κατοικούν τα Στρουμφάκια;

 

Αποτελούσε μυστήριο επί δεκαετίες. Η αγαπημένη σειρά κινουμένων σχεδίων διασκέδασε γενιές ολόκληρες με τα καμώματα των μικρών μπλε φίλων μας. Μια περίεργη όμως φωτογραφία με κάποια μπλε μορφή από δάσος του Creux du Van της Ελβετίας οδήγησε χιλιάδες τουρίστες να επισκεφτούν τη χώρα.

Πριν μπείτε και σεις σε αεροπλάνο διαβάστε πρώτα όλο το άρθρο.

Ασύλληπτη η δύναμη που έχουν (ακόμη) τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Πλανητική επίδειξη ισχύος.

Παρακολουθώ τις τελευταίες δυο εβδομάδες τα σχόλια και την γενικότερη συμπεριφορά των πολιτών της Αμερικής μετά την μεγαλύτερη σκευωρία παραπλάνησης, λάσπης, διαστρέβλωσης και απόκρυψης πληροφοριών σημαντικών για τη δημόσια υγεία από τη σύσταση των ΗΠΑ. 

Πληροφορίες οι οποίες θα απέτρεπαν τα διατάγματα πολλών πολιτειών που θα οδηγήσουν σε δραματικές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία.

Πληροφορίες οι οποίες πιθανώς θα απέτρεπαν την ολική απαγόρευση του ατμίσματος στην Ινδία που θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια σε εκατομμύρια νεκρούς από καρκίνο του πνεύμονα, καρδιακά νοσήματα και χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια. Το 70% των ενήλικων ανδρών στην Ινδία καπνίζουν καθώς και 650.000 παιδιά.

Τι συνέβη

Κάποιοι άνθρωποι οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο και κάποιοι πέθαναν από το άτμισμα δοχείων THC με Vitamin E Acetate τα οποία προμηθεύτηκαν από τη μαύρη αγορά. Οι αρχές φυσικά και το γνωρίζουν. Στα περισσότερα ανακοινωθέντα υπάρχει η αναφορά στην ουσία THC παράγωγο της Κάνναβης. Δυστυχώς θα το διαβάσετε συνήθως προς το τέλος του ανακοινωθέντος.

Επίσημα οι αρχές των πολιτειών συνεχίζουν να στρουθοκαμηλίζουν δηλώνοντας 

δεν έχουμε βρει ακόμα την κοινή ουσία που προκάλεσε το πρόβλημα

Γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν πρόκειται για κοινό ζουμί με νικοτίνη και άρωμα, συσκευής ατμίσματος που αγοράστηκε από νόμιμο κατάστημα. Ουδείς πέθανε από αυτό, ούτε οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. Ποτέ στα 12 χρόνια που ατμίζουν εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Το θέατρο του παραλόγου

Είδαμε σποτ στην Αμερική όπου σκουλήκια περπατούν κάτω από το δέρμα ατμιστή με κατεύθυνση τον εγκέφαλο, είδαμε ότι τα ζουμιά των ηλεκτρονικών περιλαμβάνουν πίσσα (!) και ουσίες που ποτέ δεν υπήρχαν σε αυτά.

Είδα ζωντανό στο New Jersey από πολίτη που ανησυχούσε ότι θα πεθάνουμε όλοι γιατί ατμίζουμε τις φλάντζες σιλικόνης στα RTA (δοχεία). Αλήθεια θέλω να γνωρίσω τον ηλίθιο που αντί για βαμβάκι ατμίζει τις φλάντζες της δεξαμενής (RTA).

Είδαμε την απόλυτη αμορφωσιά, αγραμματοσύνη, βλακεία, παραπληροφόρηση, ασχετοσύνη και ανοησία. Αλήθεια πόνεσε το κεφάλι μου και η κοιλιά μου με αυτά που είδα και διάβασα.

Είδαμε διάταγμα πολιτείας ότι θα επιτρέπεται μόνο ζουμί ηλεκτρονικού στο οποίο δεν έχει προστεθεί γεύση και αυτό είναι με γεύση καπνού. 

Θεωρεί δηλαδή ολόκληρη πολιτεία των ΗΠΑ ότι το ζουμί του ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι προϊόν καπνού άρα κάπως γίνεται σε ένα γιγαντιαίο μπλέντερ όπου αλέθονται φύλλα καπνού σε ζουμί για αυτό και όλα τα ζουμιά έχουν φυσική γεύση καπνού (!). Να θέλεις να πεθάνεις όταν διαβάζεις τέτοιες ηλιθιότητες από ανθρώπους που κυβερνούν εκατομμύρια πολιτών.

Δεν έχουν ιδέα για το VG (Vegetable Glycerin) και το PG (Propylene glycol) και τι είναι αυτά. Άντε δεν γνώριζαν. Δεν ρώτησαν κάποιον εκεί στην κυβέρνηση ή κάποια υπηρεσία της πολιτείας;

Μεγάλο μέρος των πολιτών καταπίνει τους τίτλους των μέσων μαζικής ενημέρωσης αμάσητους

Κάτι κινήματα του τύπου "Μάνες σώζουν τα παιδιά τους", "Παιδιά χωρίς καπνό", "Γονείς κατά του ατμίσματος" και η γενικότερη κοινωνική στάση δείχνουν ότι ακόμα και σήμερα το 2019 με διαθέσιμο το διαδίκτυο σχεδόν παντού, οι πολίτες καταπίνουν αμάσητο ό,τι τους ταΐζουν τηλεοπτικά κανάλια, μεγάλες ιστοσελίδες, εφημερίδες και περιοδικά. Η άγνοια είναι φοβερή και τρομακτική συνάμα.

Ο κόσμος διαβάζει στην συντριπτική του πλειοψηφία μόνο τους τίτλους των ειδήσεων και αδυνατεί να κάνει έστω και μερικές απλές αναζητήσεις σε κάποια μηχανή αναζήτησης για να δει μήπως κάτι από αυτά που ακούει, βλέπει ή διαβάζει είναι ψευδή.

Αν γίνει το ίδιο πλανητικό μπαράζ ψευδών δημοσιευμάτων που ζήσαμε τις τελευταίες εβδομάδες αλλά αυτή τη φορά για τα στρουμφάκια με τίτλο παρόμοιο αυτού του άρθρου..

.. θα δούμε χιλιάδες κόσμου να κατευθύνονται άρον-άρον με όποιο μέσο βρουν προς τα δάση της Ελβετίας για να δουν από κοντά..

 τα στρουμφάκια.

Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου.

Με τον τρόπο αυτό στηρίζεις τις τελευταίες οάσεις ελεύθερης δημόσιας γραφής. Στήριξε τη σελίδα για να μπορεί να στηρίξει και σένα.

Ρίξε μια ματιά και στα τελευταία μου άρθρα..

 
Πριν λίγο καιρό έγραψε η Βίκυ ένα άρθρο για το θέμα. Ως θύμα και γω της νόσου ήθελα να γράψω τη θέση μου για την πάθηση. Έχω σκεφτεί και λύσεις στο πρόβλημα εκτός αυτού που σκέφτηκε πιθανώς η ίδια η γερμανική κυβέρνηση.
 
Πόσες φορές έχουμε ακούσει κάποιους να τσουβαλιάζουν κατηγορίες ανθρώπων έτσι αυθαίρετα και γενικεύοντας από μεμονωμένα περιστατικά..
 
Για μένα το YouTube ήταν μια τεράστια βιβλιοθήκη γνώσης. Ίσως αυτό ακούγεται περίεργο σε μια πλατφόρμα όπου οι φάρσες και τα βίντεο με γάτες τα σπάνε. Ήταν η διασκέδασή μου, η χαλάρωση, μια τεράστια πηγή γνώσης.
 
Είπα και γω να χαλαρώσω λίγο στο youtube βλέποντας τα απομεινάρια των καναλιών που παρακολουθώ. Σκάει στα μούτρα μου μια διαφήμιση στα γερμανικά. Ένας στους δυο Γερμανούς θα νοσήσει από καρκίνο. Ασφαλίσου να πάρεις 50.000€.
 
Όλα θα πάνε καλά κι αν δεν πάνε θα τα κάνουμε εμείς να πάνε. Δεν πιστεύω να μη με πιστεύετε;
 
Σήμερα μπήκα στο τραμ μιας άλλης γραμμής από αυτήν που συνήθως παίρνω για να πάω στη δουλειά μου.
 
Παλαιότερα χρειαζόμασταν ηχεία για τον υπολογιστή. Πιθανώς έναν ενισχυτή στο σαλόνι με συσκευές αναπαραγωγής δίσκων, κασετών, ραδιοφώνου κτλ. Σήμερα τα ενεργά ηχεία είναι τόσο ποιοτικά και με την προσθήκη bluetooth αντικαθιστούν επάξια πολύ ακριβότερα συστήματα.
 
Είναι ένα θέμα και αυτό. Ο κόσμος υποφέρει. Μόλις αγόρασε την 4Κ τηλεόρασή του και δεν έχει περιεχόμενο να δει σε αυτή την ανάλυση. Το tomsnews είναι εδώ να βοηθήσει και στο κομμάτι αυτό.
 
Μάθε παιδί μου γράμματα. Ό,τι μάθεις στη ζωή σου καλό είναι.
 
Λένε πως στα κομμωτήρια, τους μπάρμαν και τους δικηγόρους λένε τα πάντα. Και ναι, αυτό ισχύει. Σε ένα κομμωτήριο μπορείς να μάθεις τα  άπλυτα του γείτονα, τους καημούς που τραβάει μία γυναίκα από το σόι και τα πεθερικά της , τα πάντα.
 
Όταν ήμουν μικρή, 4 ετών περίπου σε ένα ταξίδι μας από Γερμανία Ελλάδα οι γονείς μου με πήγαν στην Αθήνα μας να δω την πρωτεύουσα και όσα πιο πολλά από τα αρχαία μνημεία της.
 
Όπως έχω γράψει κι άλλη φορά είμαι πολύ παρατηρητικός άνθρωπος. Θέμα χαρακτήρα. Ένα παραπάνω εδώ στη Γερμανία που είναι τελείως διαφορετική από τη χώρα μας. Είναι σαν παιχνίδι για μένα.
 
Το άρθρο δημοσιεύτηκε στο Forbes πριν δυο χρόνια. Απορώ με τον πόλεμο κατά του ατμίσματος πως τους ξέφυγε και δεν το έχουν ξηλώσει ακόμα. Δείτε λίγο ποια είναι η Sally Satel.
 
Υπάρχει ένα κανάλι στο youtube το οποίο αγαπώ ιδιαίτερα. Εκτός του ότι λατρεύω να ακούω Αγγλικά (Βρετανικά) υπάρχει ένας τύπος που πάει και βρίσκει παλιές συσκευές αναπαραγωγής ήχου και όχι μόνο, τις επισκευάζει και τις παρουσιάζει. Δείτε το κανάλι του Techmoan.
 
Ίσως να μην το παρατηρήσατε (πως να το δείτε άλλωστε) αλλά το tomsnews τρέχει με την νέα έκδοση του VerdinCMS. Χάθηκα λίγο στον κώδικα για να ολοκληρώσω την τέταρτη έκδοση.
 
Και κάνεις μια έτσι κι έχουν περάσει 49 ολόκληρα χρόνια κι εσύ κάποιες στιγμές, λίγες νιώθεις ακόμη παιδί. Γιατί παιδί είσαι όσο ζουν οι γονείς σου..
 
Κάτι που δεν περίμενα ποτέ να αποκτήσω ήταν το σύνδρομο του γραμματοκιβωτίου. Ναι προφανώς και δεν είναι ιατρικός όρος, διότι πρέπει να συμβαίνει μόνο στη Γερμανία. Τουλάχιστον στην Ελλάδα που έζησα τόσα χρόνια δεν είχαμε τέτοια θέματα.
 
Η σελίδα για πολύ καιρό είχε έναν αρθρογράφο. Την αρχοντιά μου. Στην πορεία η σελίδα άρχισε να γίνεται δημοφιλής και εκδήλωσαν ενδιαφέρον να γράφουν και άλλοι. Ναι, και εσύ μπορείς.
 
Παρασκευή σήμερα, τελευταία εργάσιμη της εβδομάδας για μένα τουλάχιστον. Υπερτιμημένη ως μέρα αλλά η πιο κοντινή στο ΣΚ της καρδιάς μας. Περπατάς ανάλαφρα το πρωί να πας στη στάση να πάρεις το τραμ και...
 
Τα κοινωνικά δίκτυα είναι μέρος της ζωής μας πλέον. Και πολύ καλά κάνουν. Η τεχνολογία υπάρχει για να διευκολύνει τη ζωή μας πρωτίστως, ενίοτε και για να την καταστρέφει. Σχεδόν όλα έχουν και την κακή τους χρήση.
 
Οι άνθρωποι που δεν διαβάζουν που δεν ψάχνουν και αποβλακώνονται συστηματικά με διάφορους τρόπους είναι αυτοί που θα οδηγήσουν στην ανατροπή.
 
Δεν είναι μόνο ότι είναι πανέμορφο. Μετά τα τσιπάκια DNA θεωρώ το Gene Chip το καλύτερο. Υπάρχουν και αυτά της YiHi αλλά δεν έχω δοκιμάσει ποτέ. Μου έφτιαξε τη μέρα αυτό το μοντάκι.
 
Η Γερμανία είναι νομοταγής χώρα μου λέγανε, στη Γερμανία δεν τολμάς να παρανομήσεις μου λέγανε. Όλα είναι νομότυπα μου λέγανε... Ναι καλά.
 
Χιλιάδες ατμιστών θα παρευρεθούν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 9 Νοεμβρίου 2019 στην Ουάσινγκτον. Οι πολίτες θα διαμαρτυρηθούν για τις απαγορεύσεις που έχουν επιβληθεί και θα ακολουθήσουν σε άλλες πολιτείες της χώρας.
 
Υπάρχουν πολλά και διάφορα κοινωνικά δίκτυα στον πλανήτη. Ο όρος κοινωνικό δίκτυο συμπεριλαμβάνει πολλά πράγματα σήμερα. Π.χ το YouTube είναι κοινωνικό δίκτυο μιας και μπορείς να αλληλεπιδράς με το περιεχόμενο. Όλα όμως έχουν ένα πράγμα κοινό. Δεν σου ανήκουν. Τι γίνεται αν μια μέρα στο ξηλώσουν;
 
Πάνε 4 χρόνια που μετανάστευσα και σχεδόν 5 που πήραμε την απόφαση. Μια τέτοια απόφαση δεν υλοποιείται από τη μια στιγμή στην άλλη.
 
Είχα την τύχη να υπηρετήσω τον Ελληνικό στρατό για 19 μήνες. Σήμερα σε περίπτωση επιστράτευσης θα είχα το βαθμό του υπολοχαγού. Ήμουν στις διαβιβάσεις.
 
Νταξ, μπορεί ακόμα στον κάμπο να μην χιόνισε αλλά το πάει προς χειμώνα. Αρχίζεις να νιώθεις ότι ο χειμώνας πλησιάζει όταν ξυπνάς το πρωί και σκοντάφτεις σε σαβούρα διότι απλά είναι πίσσα σκοτάδι.
 
Γλεντζές, εκδηλωτικός, που αγαπάει τη ζωή και το δείχνει. Είμαστε ένας λαός με αγάπη και κατανόηση, ένας λαός με φιλότιμο.
 
Κοντός ψαλμός η 31η Οκτωβρίου και ήδη το διαδίκτυο γέμισε μετρητές. Τελικά θα γίνει το ακατόρθωτο; Θα βγει έτσι απλά η Αγγλία από την ευρωπαϊκή μαφία; Θα τολμήσω να κάνω μια πρόγνωση να δούμε αν θα πέσω μέσα.
Παλαιότερα Δημοφιλή