Ο Τραμπ απαγορεύει τα αρώματα για ηλεκτρονικό τσιγάρο στην Αμερική και εξοργίζει 22.000.000 ατμιστές. Το διαδίκτυο ξεσηκώνεται.

 

Η όλη ιστορία ξεκίνησε από την γυναίκα του Μελάνια Τραμπ η οποία αποφάσισε μη έχοντας τι άλλο να κάνει στη ζωή της να ξεκινήσει τον ανένδοτο κατά του ατμίσματος.

Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Η Μελάνια αποφάσισε να ξεκινήσει ανένδοτο κατά του ατμίσματος μετά τα περιστατικά ηλιθίων που άτμισαν δοχεία THC τα οποία προμηθεύτηκαν από τη μαύρη αγορά και οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο. Μέχρι σήμερα ουδείς (ούτε οι ίδιοι) γνωρίζουν αν όντως άτμισαν υποπροϊόν της Κάνναβης ή μαρμαρόσκονη με αμμωνία. Δεν μπορείς να γνωρίζεις όταν αγοράζεις ηλιθιότητες από τη μαύρη αγορά.

Το Tweet με το οποίο ξεκίνησε τον ανένδοτο η Μελάνια Τραμπ

I am deeply concerned about the growing epidemic of e-cigarette use in our children. We need to do all we can to protect the public from tobacco-related disease and death, and prevent e-cigarettes from becoming an on-ramp to nicotine addiction for a generation of youth.  
@HHSGov

Μετά από αυτό ακολούθησε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της σελίδας μια φονική κρεβατομουρμούρα που οδήγησε τον αμερικάνο πρόεδρο να κοιμηθεί στον καναπέ και να κάνει δηλώσεις την επόμενη ημέρα περί απαγόρευσης των αρωμάτων για ηλεκτρονικά τσιγάρα.

Κοπέλα μου καλή ενημερώσου πριν αρχίσεις να γράφεις παπαριές απογευματιάτικα από τον επίχρυσο καναπέ σου. Ενημερώσου. Είσαι η πρώτη κυρία των ΗΠΑ. Εκθέτεις τον σύζυγό σου ο οποίος τσίμπησε και τώρα δεν ξέρει από που να το μαζέψει.

Απαγόρευση των αρωμάτων για ηλεκτρονικό τσιγάρο εκτός της γεύσης του καπνού

Έτσι θεωρεί ο Τραμπ ότι θα λύσει το πρόβλημα ηλιθίων που πηγαίνουν και ατμίζουν αμφιβόλου ποιότητας χημικά από τη μαύρη αγορά απλά γιατί αποφάσισαν να μαστουρώσουν με THC.

Tetrahydrocannabinol (THC) is one of at least 113 cannabinoids identified in cannabis. THC is the principal psychoactive constituent of cannabis. With chemical name (−)-trans-Δ⁹-tetrahydrocannabinol, the term THC also refers to cannabinoid isomers. 

Like most pharmacologically-active secondary metabolites of plants, THC is a lipid found in cannabis, assumed to be involved in the plant's self-defense, putatively against insect predation, ultraviolet light, and environmental stress.

Tο THC δεν έχει καμία σχέση με το άτμισμα και το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Θα μπορούσαν κάλλιστα να έχουν προσθέσει χλωρίνη στα ηλεκτρονικά τους και να τα άτμιζαν. Ακόμα καλύτερα βενζίνη ή κυάνιο.

Αν δηλαδή κάποιο βλαμμένο αγοράσει μια μπύρα από το περίπτερο και προσθέσει μπάλες ναφθαλίνης για γεύση και στο τέλος τα τινάξει θα πρέπει να απαγορευθεί η πώληση μπύρας στην επικράτεια; Τι ζούμε Θεέ μου.

Η ζημιά θα είναι ανυπολόγιστη.

500.000 Αμερικάνοι πεθαίνουν κάθε χρόνο από το κάπνισμα και 50.000 από το παθητικό κάπνισμα. Στην Ευρώπη 700.000 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από το κάπνισμα και 70.000 από το παθητικό κάπνισμα.

Το τσιγάρο σκοτώνει ολόκληρες πόλεις από ανθρώπους κάθε χρόνο. 

Το άτμισμα υπάρχει εδώ και τουλάχιστον δέκα χρόνια. Ένα μεγάλο μέρος καπνιστών το έχει γυρίσει στο ηλεκτρονικό, μεταξύ αυτών και εγώ. Η υγεία μου (συγκρίνοντας και τις αιματολογικές) ένα μόλις χρόνο μετά πολύ-πολύ καλύτερη. Έχει αλλάξει όλη μου η ζωή. Είχα φτάσει στα πρόθυρα του θανάτου καπνίζοντας 80 τσιγάρα την ημέρα.

Ουδείς κόβει το κάπνισμα και ατμίζει αποκλειστικά γεύσεις καπνού

Το αντίθετο μάλιστα. Βάσει των τελευταίων μετρήσεων της FDA (U.S. Food and Drug Administration) στην Αμερική οι ενήλικες που διακόπτουν το κάπνισμα μέσω του ατμίσματος προτιμούν γεύσεις φρούτων.  Δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο αυτό. Τη στιγμή που γράφω το άρθρο ατμίζω καρπούζι με φράουλα και ακτινίδιο. Με γεύση γλυκού μάλιστα. Ναι, είμαι ενήλικος. Πολύ μετά την ηλικία των 18. Η γεύση του καπνού στο ηλεκτρονικό είναι τόσο μάπα που μου προκαλεί τάση για εμετό.

Το τουίτ της Μελάνια Τραμπ και οι δράσεις του συζύγου της θα σκοτώσουν στο επόμενο διάστημα 500.000 ανθρώπους επιπλέον

Οι αριθμοί που ανέφερα λίγο παραπάνω για τους νεκρούς από το κάπνισμα παραδοσιακού τσιγάρου είναι αυτοί που είναι διότι 22.000.000 άνθρωποι στην Αμερική ατμίζουν κόβοντας το παραδοσιακό τσιγάρο. Το άτμισμα είναι κατά 95% ασφαλέστερο βάσει του Royal College of Physicians. Μια έρευνα που ουδείς τόλμησε ποτέ να αμφισβητήσει. Τα στοιχεία υπάρχουν στο διαδίκτυο. Τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης απλά δεν τα προβάλλουν. Ψάξτε λίγο και τι ακριβώς είναι το Royal College of Physicians.

Καταγεγραμμένος θάνατο που να οφείλεται αποκλειστικά και αποδεδειγμένα ΜΟΝΟ από τη χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου (κακώς το λέμε έτσι) με την ορθή χρήση ζουμιού VG/PG, αρώματος και νικοτίνης ΔΕΝ υπάρχει. Ούτε ένας.  Περιστατικά για τα οποία πιθανώς διαβάσατε δεν εμπίπτουν στην κατηγορία που προανέφερα. Ψάξτε το λίγο.

Αντίθετα σε Ευρώπη και Αμερική μόνο ετησίως πεθαίνουν από το παραδοσιακό κάπνισμα συνολικά 1.320.000 άνθρωποι. Κάθε χρόνο.

Με την απαγόρευση των αρωμάτων θα κλείσουν σχεδόν το σύνολο των καταστημάτων ειδών ατμίσματος. Οι χρήστες ηλεκτρονικού τσιγάρου θα δυσκολεύονται να βρουν τα αγαπημένα τους ζουμιά που τους κρατούν μακριά από το παραδοσιακό τσιγάρο. Μεγάλο ποσοστό κέρδους αντλούν τα καταστήματα αυτά από την πώληση ζουμιών. Από τις συσκευές βγάζουν πολύ λίγα και δεν αγοράζεις συνεχώς ως ατμιστής συσκευές.

Μεγάλο μέρος αυτών θα επιστρέψει απλά στο κάπνισμα. Ο αριθμός των νεκρών από το κάπνισμα θα αυξηθεί δραματικά. Ο αριθμός ανήλικων που θα καπνίζουν αντί να αμτίζουν θα σπάσει ρεκόρ δεκαετίας. Η απαγόρευση αρωμάτων σε συνδυασμό με την γκεμπελική προπαγάνδα κατά του ατμίσματος θα οδηγήσουν τους ανθρώπους στην αγκαλιά της βιομηχανίας καπνού και της φαρμακοβιομηχανίας στη συνέχεια.

Με τον τρόπο αυτό οι θάνατοι από το παραδοσιακό κάπνισμα στην Αμερική θα διπλασιαστούν. Μπράβο Μελάνια! Μόλις σκότωσες 500.000 συμπολίτες σου.

Το διαδίκτυο πήρε φωτιά. Εκτιμήσεις ανεβάζουν τον αριθμό των ατμιστών στην Αμερική στα 22.000.000 από 13.000.000 που ήταν μόλις πριν λίγα χρόνια. Οι περισσότεροι από αυτούς πρώην καπνιστές όπως εγώ.

Δείτε τι λένε οι μεγαλύτεροι γιουτούμπερς του είδους για το θέμα.

Γιατί δεν μας στέλνουν απευθείας κούτες Marlboro στο σπίτι να το γυρίσουμε στο κάπνισμα και να μην βασανιζόμαστε γράφοντας άρθρα και δημιουργώντας βίντεο; Να ησυχάσουμε όλοι με την παραπληροφόρηση, και την γενικευμένη ημιμάθεια που επικρατεί.

Ασταδιάλα πια.

Παρακαλώ μοιράστε το άρθρο μπας και ξεστραβωθεί κανείς και σώσει τη ζωή του. Δεν είναι μόνο οι νεκροί από το κάπνισμα αλλά και τα εκατομμύρια των ανθρώπων που υποφέρουν από χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, καρκίνο των πνευμόνων και καρδιακά νοσήματα. Ας υπάρχει ένας εναλλακτικός και αποτελεσματικός τρόπος διακοπής του καπνίσματος ο οποίος είναι κατά πολύ λιγότερο επιβλαβής. Όλοι οι άνθρωποι θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα της επιλογής. Για τους ανήλικους τα πράγματα είναι απλά. Θα πρέπει να ελέγχεται καλύτερα η διάθεση αυτών των προϊόντων. Οι ανήλικες δεν πρέπει να καπνίζουν, να πίνουν αλκοόλ και να ατμίζουν. Τόσο απλό είναι. 

Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου.

Με τον τρόπο αυτό στηρίζεις τις τελευταίες οάσεις ελεύθερης δημόσιας γραφής. Στήριξε τη σελίδα για να μπορεί να στηρίξει και σένα.

Ρίξε μια ματιά και στα τελευταία μου άρθρα..

 
Το επάγγελμα του προγραμματιστή τα έχει αυτά. Απαιτεί συνεχή επιμόρφωση. Αρκεί φυσικά να μαθαίνεις και κάτι. Σε έναν υπολογιστή που να δουλεύει. Κάπως. Έστω λίγο.
 
Drones χτύπησαν την μεγαλύτερη εγκατάσταση επεξεργασίας πετρελαίου στην Σαουδική Αραβία καθώς και τη δεύτερη μεγαλύτερη. Αναμένεται ραγδαία αύξηση των τιμών και πανικός στην παγκόσμια αγορά και τα χρηματιστήρια.
 
Δεν μπορώ να σας περιγράψω την χαρά που ένιωσα μπαίνοντας σε κάποια μικρά καταστήματα που πουλούσαν χειροτεχνίες φτιαγμένες από κυρίες που απλά ήθελαν να έχουν κάποιο επιπλέον εισόδημα.
 
Ένα απίστευτο βίντεο το οποίο μέσα σε λίγα μόλις λεπτά σου δίνει την πλήρη εικόνα της πραγματικότητας. Δείτε το και μοιραστείτε το με ανθρώπους βαριά θύματα της παραπληροφόρησης.
 
Επιτέλους ο Αμερικάνος πρόεδρος ενημέρωθηκε από τους συμβούλους του για το άτμισμα. Επίσης από το τουίτ του δείχνει να έμαθε τι ακριβώς έγινε με τα περιστατικά που οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο. Η Μελάνια κοιμάται πλέον στον καναπέ.
 
Πόσες φορές έχουμε δικαιολογηθεί στον εαυτό μας. Εδώ που είμαι πως να προκόψω. Πως να δημιουργήσω ένα εισόδημα για τον εαυτό μου εδώ που είμαι. Η πόλη, χωριό, ύπαιθρος στην οποία βρίσκομαι δεν προσφέρεται για τίποτα. Υπάρχουν όμως άνθρωποι οι οποίοι όχι μόνο τα καταφέρνουν αλλά τα καταφέρνουν στην έρημο!
 
Ζω σε μια πόλη που η ενοικίαση μιας τρώγλης 65-80 τμ κοστίζει περί τα 1.000€ το μήνα. Σπίτια τα οποία έχουν παντού κολλημένα χαρτιά με πριονίδι (βλ. ταπετσαρία) και συνήθως δεν έχουν μπαλκόνι. Τα σπίτια δε αυτά πρέπει να χτίστηκαν τα περισσότερα επί Καποδίστρια.
 
Η πραγματική αξία του χρυσού σήμερα είναι στα 87.000$ η ουγκιά. Από που προκύπτει αλήθεια αυτό;
 
Το κανάλι Financial turmoil explained το παρακολουθώ εδώ και καιρό. Ένας απλός άνθρωπος ο οποίος φαίνεται ότι έχει κλονισμένη υγεία αναλύει με μόνο γνώμονα τη λογική αν θα καταρρεύσει η παγκόσμια οικονομία και μάλιστα σύντομα. Έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον.
 
Λίγες μέρες στη Γερμανία και ο πρώτος ιός αποφάσισε να με ρίξει στον καναπέ. Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά.
 
Είναι ενάντια στις αρχές μου να γράφω ανώνυμα. Πιστεύω στο θάρρος της γνώμης, στην πραγματική δημόσια γραφή. Δεν φοβάμαι κανέναν και ποτέ δεν το έκανα. Ακόμα και όταν είχα μια τηλεοπτική εκπομπή, οι απειλές ενάντια στην ζωή μου καθημερινές και έναν αστυνομικό που ποτέ δεν ζήτησα να με φυλάει στο διαμέρισμά μου στο Παγκράτι.
 
Γνωρίζω ότι σας έλειψα αλλά το είχα ανάγκη. Η Γερμανία είναι μια χώρα με τοξικό περιβάλλον πλέον. Λίγο να λειτουργεί το κεφάλι σου τα ψυχοφάρμακα δεν τα αποφεύγεις. Προτίμησα αντί για ψυχοφάρμακα να πάω ολιγοήμερες διακοπές μόνος.
 
Για κάποιο περίεργο λόγο είχα μια έκδοση των Windows 10 που θα έληγε (!). Μη με ρωτήσετε γιατί, δεν γνωρίζω. Μου ζάλισε ένα μήνυμα τα κάκαλα ότι θα λήξει και επίσης σταμάτησε να δέχεται αναβαθμίσεις. Επίσης μη με ρωτήσετε γιατί.
 
Αφορμή για τη συγγραφή του άρθρου αποτέλεσε μια συνέντευξη που έδωσα για κάποιο λόγο τηλεφωνικά σε μια εταιρεία. Υπέφερα εργαζόμενος για μια εταιρεία για τρία χρόνια και έμαθα πολλά. Αν σκοπεύετε να δουλέψετε ως προγραμματιστής διαβάστε το άρθρο.
 
Ας δούμε τι είπε το 2009 ο εφευρέτης του NULL για το λάθος των δις δολαρίων.
 
Το άρθρο αυτό είναι εισαγωγικό. Αυτό που λέμε για ζέσταμα. Θα εμβαθύνω στο θέμα σε μελλοντικά άρθρα. Το άρθρο δεν έχει γραφεί για να σας αγχώσει. Το αντίθετο μάλιστα. Λειτουργεί μυοχαλαρωτικά, απομακρύνει τις ρυτίδες και τη χαλάρωση. Μάλιστα πιθανώς θα σας κάνει καλύτερα προετοιμασμένους.
 
Ένα ακόμα από τα θετικά των σεμιναρίων που παρακολουθώ είναι ότι μπορώ να τεστάρω το tomsnews σε υπολογιστές με απαρχαιωμένους περιηγητές.
 
Πιθανότατα αν δεν ζούσατε σε κάποιο ερημικό βουνό θα έχετε ακούσει τη σειρά "Παντρεμένοι με παιδιά" της αμερικάνικής τηλεόρασης. Πρωταγωνιστής ο "Αλ Μπάντι" που έκανε γενιές ολόκληρες να ξεκαρδιστούν στα γέλια. Το χιούμορ ιδιόρρυθμο ίσως αλλά αυτό είναι θέμα γούστου.
 
Οι Γερμανοί για κάποιον ανεξήγητο λόγο έχουν ένα σοβαρό πρόβλημα στην προφορά αγγλικών λέξεων. Για την ακρίβεια δεν έχουν μόνο ένα πρόβλημα αλλά πολλά. Ας επικεντρωθούμε όμως στο κύριο. Προφέρουν το "α" ως "ε". Για την ακρίβεια αντικαθιστούν στο μυαλό τους στα αγγλικά το "a" με το "ä" το οποίο προφέρεται κατά κάποιο τρόπο ως έψιλον.
 
Μια χαρά είμαι. Υγιής και κούκλος. Καλά για το κούκλος το συζητάμε. Απλά το διάστημα αυτό κάνω κάτι οκτάωρα σεμινάρια Java.
 
Το ρεύμα ιδίως στις δυτικές χώρες το θεωρούμε δεδομένο. Υπάρχει έτσι απλά, ανεβάζουμε ένα διακόπτη και ανάβει μια λάμπα. Δεν κόβεται σχεδόν ποτέ και με μια μόνο κίνηση έχουμε στη διάθεσή μας θεωρητικά όση ενέργεια θέλουμε. Είναι όμως έτσι;
 
Η σελίδα μου είχε 100-200 επισκέπτες την ημέρα. Τις τελευταίες μέρες ξεπερνά τις 20.000 την ημέρα. Απλά ως μέτρο σύγκρισης η σελίδα pitsirikos.net έχει 8.000 επισκέπτες την ημέρα.
 
Μια καλή ιδέα του Haze Outdoors την οποία ακολούθησαν σχεδόν το σύνολο των δημιουργών περιεχομένου του YouTube που ασχολούνται με το λεγόμενο Bushcraft και Outdoor. Η "δοκιμασία" προτρέπει να ψήσεις ένα στέικ στην εξοχή και μέσα στο βίντεο να πεις μερικά λόγια για την ψυχική υγεία των ανδρών και κατά επέκταση όλων.
 
Δεν θυμάμαι να έχω αφήσει τη σελίδα μου τόσο καιρό χωρίς άρθρο. Δεν σας εγκατέλειψα όμως ηθελημένα. Με εγκατέλειψε ο εαυτός μου. Έχω τόσα πολλά να σας γράψω που δεν γνωρίζω από που να αρχίσω.
 
Μην αγχώνεστε. Ο χειμώνας για μένα είναι δύσκολος. Ολόκληρο το χειμώνα περνάω μόνο μια γρίπη. Απλά η γρίπη κρατάει όλο το χειμώνα. Εκτός από το να παίρνω χάπια κάνω και κάποια άλλα πραγματάκια.
 
Ένα βίντεο το οποίο καλό είναι να δείτε και ακόμα καλύτερα δείξτε το στα παιδιά σας. Αυτά κινδυνεύουν περισσότερο. Αν δεν έχετε παιδιά κάντε και μετά δείξτε το. Είναι φοβερό πως τεχνολογικά εργαλεία τα οποία μπορούν να κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη τα χρησιμοποιούμε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.
 
Δεν θα το κρύψω είμαι μεγάλος οπαδός της Geekvape. Όχι δεν μου τα ακουμπάει αν και καλά θα κάνει κάποια στιγμή να αρχίσει γιατί έχω αγοράσει ένα σκασμό μοντάκια και RTA από δαύτους.
 
Θα το έχετε παρατηρήσει ίσως και εσείς. Δεν χρειάζεται να είσαι γιατρός για να καταλάβεις ότι ο σουλτάνος συνεχώς αδυνατίζει και το χρώμα του φέρνει προς το πτωματί.
 
Δεν βλέπω το ντοκιμαντέρ να μακροημερεύει στο YouTube για αυτό το ανεβάζω από το κινητό μου. Ένα βίντεο το οποίο κάθε συνειδητοποιημένος πολίτης θα έπρεπε να δει.
 
Θέλει λίγο σουλούπωμα, ένα readme και οδηγίες εγκατάστασης. Έτσι μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε στην εξέλιξη του ολοκαίνουργιου και ταχύτατου CMS. Φυσικά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τη δική σας σελίδα.