Τα τραίνα που δεν φύγαν. Μια ακουστική πανδαισία.

Photo for post 1343

Η Γερμανία είναι μια χώρα που αγαπάει και σέβεται τους πολίτες της. Αν κινηθείτε σε αυτοκινητόδρομους ή ακόμα και σε επαρχιακούς δρόμους θα παρατηρήσετε περίεργες πινακίδες με όρια ταχύτητας για τις νυκτερινές ώρες.

Ο λόγος να μην ενοχλεί ο θόρυβος των οχημάτων κατά τις νυχτερινές ώρες τους πολίτες που ροχαλίζουν ανέμελα μετά την κατάποση μισού βαρελιού μπύρας όπως προβλέπεται από τις παραδόσεις.

Σε άλλα σημεία των οδών θα παρατηρήσετε κάτι σαν τοίχους οι οποίοι κατασκευάστηκαν ως ηχητικά φράγματα για τον ίδιο λόγο. Κάποιοι είναι από συνθετικό υλικό και κάποιοι άλλοι από μπετόν.

Η αγάπη της χώρας για τους πολίτες είναι τόσο μεγάλη που στην περιοχή που μένω κοντεύει να μετατραπεί σε πράξη ερωτικού περιεχομένου. Σε μια μικρή πόλη όπως το Ντίσελντορφ που μένουν μόλις 620.000 κάτοικοι η χώρα τοποθέτησε σπίτια 20 μέτρα από 9 γραμμές τραίνων χωρίς όριο ταχύτητας. Για ηχητικό φράγμα έβαλε κάτι κασιδιάρηδες θάμνους που είναι εξόχως αποτελεσματικοί. Μειώνουν τις στάθμες θορύβου τουλάχιστον 0,1%.

Είναι πανέμορφα. Όλο το 24ωρο περνούν τραίνα με ιλιγγιώδεις ταχύτητες που επιφέρουν μια σχεδόν ερωτική ταλάντωση στο κτίριο που μένεις. Το φραπέ δεν τον χτυπάω πλέον. Χτυπιέται μόνος του.

Ο θόρυβος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ενοχλητικός μιας και μέτρησα στάθμες θορύβου μόλις 92 ντεσιμπέλ στις 3 τα ξημερώματα. Η συχνότητα των τραίνων τη νύχτα εξάλλου δεν είναι μεγάλη. Περνά μόλις ένα τραίνο ανά 5 λεπτά. Άρα έχεις τον άπλετο χρόνο των 4,5 λεπτών για ύπνο.

Φαντάζομαι ο δήμος λόγω αγάπης σε λίγο θα μοιράζει ηρεμιστικά στη γειτονιά διότι οι γείτονές μου απέκτησαν το βλέμμα του παλαβού μετά από τόσα χρόνια εκκωφαντικής ησυχίας. Εννοείται ότι όλοι κοιμόμαστε σαν πουλάκια με τόση ησυχία.

Θαυμάζω και το σχεδιασμό δρομολογίων του γερμανικού ΟΣΕ που διαμαρτύρεται συνεχώς ότι είναι χρεοκοπημένος. Τα ξημερώματα περνά ένα επιβατικό τραίνο κάθε 5 λεπτά άδειο. Γαμάτη ιδέα. Τραίνα είναι και αυτά. Μια ψυχή κουβαλάνε. Να μην πάνε μια βολτίτσα τη νύχτα μοναχά τους να ξεσκάσουν βρε παιδί μου;

Είμαι πολύ ήρεμος. Με 3 ταβόρ και 4 λεξοτανίλ σας γράφω το πρωινό μου αρθράκι. Έχω κόψει και το κάπνισμα και ξεκίνησα μπάφο.

Με αγαπάει τόσο πολύ αυτή η χώρα που με πιάνουν τα δάκρυα.

Καλημέρα φίλοι μου.

 
 

Δες περισσότερα..

Photo for post 2929

Το κύριο αίτημα των αγροτών για μια φωτογραφία με τον Στέφανο Κασσελάκη ικανοποιήθηκε. Με αέρα νίκης αποχώρησαν από την πλατεία

Μετά την ασφυκτική πίεση που ασκήθηκε στην κυβέρνηση -σε σημείο που ο πρωθυπουργός στο παρά πέντε φυγαδεύτηκε στην Ινδία- η εξουσία ενέδωσε. Έδωσε άμεση εντολή στον Στέφανο Κασσελάκη να μεταβεί επειγόντως στο Σύνταγμα παρέα με όλα τα τηλεοπτικά συνεργεία που στήριξαν το σκληρό και δίκαιο αγώνα των αγροτών.

Photo for post 2913

Ένα πανέμορφο τραγουδάκι που είναι κατανοητό και για παιδάκια του δημοτικού: Own Nothing Be Happy

Σύντομο, απολαυστικό και με όλες τις προδιαγραφές για να γίνει Viral

Photo for post 2885

Σέρβος σχολιάζει τους «αστέρες» του TikTok (Ξεκαρδιστικά βίντεο)

O «Radal» έχει 2,26 εκατομμύρια ακόλουθους στο YouTube και δημιουργεί απίστευτα διασκεδαστικά βίντεο. Δεν θέλω να γνωρίζω πόση ώρα του παίρνει το μοντάζ για κάθε δημιουργία του. Απολαύστε τον.

Photo for post 2833

Απαγόρευση ποδηλάτων και υποχρεωτική αγορά αυτοκινήτου με κινητήρα ντίζελ στη Γερμανία

Αν ήμουν στην κυβέρνηση θα απαγόρευα τα ποδήλατα και θα υποχρέωνα τους πολίτες -φυσικά με ένα γενναιόδωρο εκπτωτικό κουπόνι- να αγοράσουν αυτοκίνητο με κινητήρα ντίζελ. Με τον τρόπο αυτό θα έσωζα το περιβάλλον και τη γερμανική οικονομία, μ΄ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια.

Photo for post 2832

Αλήθεια ποιο είναι το ύψος του Γιουβάλ Νόα Χαράρι;

Ο Yuval Noah Harari είναι Ισραηλινός «διανοούμενος», ιστορικός και καθηγητής στο Τμήμα Ιστορίας του Εβραϊκού Πανεπιστημίου της Ιερουσαλήμ.

Photo for post 2804

Βίντεο ΣΟΚ: Η Pfizer δεν μπορεί να ολοκληρώσει συνέντευξη τύπου γιατί πέφτουν ξεροί οι ομιλητές

Το βίντεο αυτό σίγουρα αξίζει μια θέση στη λίστα μου για τα καλύτερα βίντεο του 2023. Μια καταπληκτική δουλειά του: The Babylon Bee. Απολαύστε!

Photo for post 2759

Αυτό αποτελεί αιτία διαζυγίου

Από μόνο του. Τελεία

Photo for post 2753

Το ανέκδοτο που έχει ψηφιστεί ως το πιο αστείο του κόσμου

Ο ψυχολόγος Dr Richard Wiseman του Πανεπιστημίου του Hertfordshire πριν από αρκετά χρόνια, είχε κάνει μία μεγάλη έρευνα για το πιο αστείο ανέκδοτο.

Photo for post 2712

Συντετριμμένο το tomsnews από το θάνατο της Βασίλισσας

Μεσίστια κυματίζει η σφουγγαρίστρα μου από προχθές. Η συντριβή ήταν τόσο μεγάλη που δεν μπόρεσα να γράψω άρθρο. 20ημερο αυστηρό πένθος ξεκίνησα από τις 8 Σεπτεμβρίου. Δεν έβαλα Doritos στο στόμα μου από τότε. Είμαι απαρηγόρητος. Κάποια να με πάρει αγκαλίτσα; Τήρησα 7 λεπτά σιγής με την αναγγελία του θανάτου. Μετά μια ανεκδιήγητη πορδή συντάραξε την εκκωφαντική σιωπή και κόντεψε να χαλάσει την καρέκλα μου. 

Photo for post 2706

Επιτέλους γράφτηκε ο ύμνος για τα βυζιά! Από τους Rammstein

Ως βετεράνος τουιτεράς δεν θα μπορούσα να παραλείψω αυτή την καθοριστική είδηση. Γράφτηκε ο ύμνος! Παρότι δηλώνω λάτρης μάλλον του λεγόμενου γαλλικού στήθους το τουίτερ διαφωνεί. Σε μια ακόμη μοναδική performance ο Till Lindemann δίνει ρέστα.

Photo for post 2701

Καταπληκτική ιδέα η επιβολή πλαφόν στην τιμή του ρωσικού πετρελαίου. Πως δεν το σκέφτηκα τόσο καιρό

Μια ιδέα των ιδιοφυών της G7 που έμελλε να αλλάξει τη ζωή μου προς το καλύτερο για πάντα. Εμ, δεν είναι τυχαίο ότι οι σύμβουλοι αυτών των κρατών πληρώνονται επταψήφιους αριθμούς το χρόνο. Που να πιάσω εγώ ο φουκαράς το IQ τους. Από αύριο εφαρμόζω και εγώ την ιδέα του πλαφόν στη ζωή μου.

Photo for post 2696

#ξαφνικίτιδα μια σατυρική ματιά του AwakenWithJP (βίντεο)

Εξόχως διδακτικό βίντεο για όλους αυτούς που ακόμα τολμούν να ειρωνεύονται τις τραγωδίες που εκτυλίσσονται σήμερα σχεδόν σε κάθε οικογένεια του κόσμου εξαιτίας των €μβολίων. 

Photo for post 2690

Το tomsnews εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την παραίτηση του Άντονι Φάουτσι

Μπορεί να έλλειπα σε άδεια αλλά ο πόνος ήταν βαρύς. Αδυσώπητος. Λυσσαλέος. Ο μέγας πατέρας-γιατρός όλων που μας έσωσε από το βέβαιο θάνατο, που μας χάρισε τον ιό, λοκντάουνς, μάσκες και γίναμε (γίνανε) σουρωτήρια από το τρύπημα αποφάσισε να πάει σπίτι του. Μέχρι να πάει φυλακή. Και μετά στην κόλαση.

Photo for post 2674

Το πρώτο μου άρθρο στο.. μιλητό

Δοκίμασα διάφορες μηχανές φωνητικής πληκτρολόγησης. Ξεκίνησαν από το Google Voice Typing το οποίο δεν υποστηρίζει σημεία στίξης στα Ελληνικά. Έτσι πήγα στο Microsoft Office 365 και σας έγραψα αυτό το αριστούργημα. Το παραθέτω κόπι-πάστα όπως το έβγαλε.

Photo for post 2551

Αγαπητέ Ε.Υ.Π.ατζή μου

Η ΕΥΠ σύμφωνα με την ΕΦ.ΣΥΝ έχει λάβει εντολή από το πρωθυπουργικό γραφείο να παρακολουθεί πολίτες που αντιδρούν στα μέτρα κατά της πανδημίας και τους υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή και διαδηλώνουν. Καιρός να καλωσορίσω τον φίλο Ε.Υ.Π.ατζή στο blog μου.

Photo for post 2502

Διορθωμένη έκδοση της παρουσίασης του EU Digital C0VID Certificate (με έξτρα προστασία)

Την παρουσίαση του ευρωπαϊκού ψηφιακού πιστοποιητικού που θα τεθεί σε εφαρμογή στην Ε.Ε. από την 1η Ιουλίου, έκανε ο Κυριάκος Πιερρακάκης σε ειδική εκδήλωση όπου παραβρέθηκε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Μαργαρίτης Σχοινάς και ο Σαρλ Μισέλ.

Photo for post 2494

Τι κάνει ο κόσμος για $2.500 (βίντεο)

Κυκλοφορεί μια θεωρία ότι εκεί έξω υπάρχει ένας νέος ιός που αποσυνθέτει εγκεφαλικά κύτταρα. Βλέποντας αυτό το βίντεο είμαι σχεδόν σίγουρος.

Photo for post 2488

Δείτε το πριν το αλλάξουν. Το enikos.gr αποκαλεί τους εμβολιασμούς «πυροβολισμούς». Τι θέλει να μας πει ο ποιητής;

Στο κατάπτυστο άρθρο «Οι πέντε πιο... "ψεκασμένες" θεωρίες για τα εμβόλια» προσπαθεί να γελοιοποιήσει οποιονδήποτε έχει διαφορετική άποψη. Φυσικά αντί να πετύχει αυτό γελοιοποιείται το ίδιο αποκαλώντας τους εμβολιασμούς «πυροβολισμούς».

Photo for post 2457

«The World Has Gone Malakas». Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο από τον Dimis Tsapas για τα εμβόλια

Το βίντεο το βρήκα στο BitChute και έχει προκαλέσει άφθονο γέλιο σε πολίτες χωρών όλου του κόσμου. Αυτό που με έκανε να χάσω ένα νεφρό από τα γέλια είναι το μπέρδεμα Αγγλικών-Ελληνικών που κάνει.

Photo for post 2411

Παγκόσμιος θρήνος και οδυρμός για το διαζύγιο Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς

Το πλέον αγαπητό ζευγάρι στην ιστορία της ανθρωπότητας χώρισε. Ένα διαζύγιο 125 δις δολαρίων. Εμβρόντητη και απαρηγόρητη η διεθνής κοινή γνώμη.

Photo for post 2405

Το τραγούδι της χρονιάς (βίντεο)

Το τραγούδι του Dr Fauci κάνει το γύρο του διαδικτύου εδώ και μέρες. Είπα λοιπόν να φτιάξω ένα μιμίδιο για αυτό

Photo for post 2370

Πως λύνουμε το πρόβλημα της αύξησης του ιικού φορτίου στα λύματα. Ένας πολύτιμος οδηγός για το τέλος των λοκντάουν

Θα το διαβάσατε δεν μπορεί. Αύξηση ιικού φορτίου παρουσιάστηκε στα λύματα της Αττικής, Θεσσαλονίκης κτλ. Βάσει των μετρήσεων αυτών προτείνουν νέα ή σκληρότερα λοκντάουν στην κυβέρνηση. Ήρθε η ώρα να λύσουμε το πρόβλημα.

Photo for post 2336

Παγκόσμια οδύνη για το θάνατο του 57χρονου μεγιστάνα Μπέντζαμιν ντε Ρότσιλντ

Απαρηγόρητη η διεθνής κοινότητα. Απόγονος έβδομης γενιάς της δυναστείας των Ρότσιλντ, ο Γάλλος τραπεζίτης υπέστη καρδιακή προσβολή στο σπίτι του.

Photo for post 2333

Νέα μετάλλαξη της Βραζιλίας. Τώρα με απίστευτο κώλο

Σύμφωνα με τον Independent η νέα έκδοση του ιού παρουσιάζει 12 μεταλλάξεις κάποιες από τις οποίες στην ακίδα του ιού. Άραγε το εμβόλιο θα είναι αποτελεσματικό κατά του νέου στελέχους;

Photo for post 2329

Ένα προφητικό βίντεο από τον κωμικό George Carlin για την κατάσταση της Αμερικής

Ένα βίντεο το οποίο είδαν 14.500.000 άνθρωποι. Έχει ανεβεί στο YouTube το 2016 και είναι από το HBO «Life Is Worth Losing».

Photo for post 2316

Πως λέω όχι σε 92 γλώσσες. Ένα πολύτιμο άρθρο, μια μοναδική προσφορά από το tomsnews

Νταξ, μπορεί να σου συμβεί. Να σε ρωτήσει κάποιος κάτι (ιδίως στις εποχές που ζούμε) να του πεις όχι και να μην καταλαβαίνει Ελληνικά.

Photo for post 2283

Εορτινή μέρα για τους φίλους της Pfizer/BioNtech. Με σεβασμό και δέος έφτιαξα ένα εικόνισμα της Θεάς των εμβολίων διαθέσιμο προς πάσα χρήση

Μπορείς να το τυπώσεις και να το κορνιζάρεις στο προσκέφαλο της κλίνης σου. Μπορείς ακόμα να δημιουργήσεις ένα εικονοστάσι σε κάποια γωνίτσα του φτωχικού σου για να ανάβεις το καντήλι. Το tomsnews σου δίνει το εικόνισμα δωρεάν.

Photo for post 2280

Προσπάθησα καλλιτεχνικά να εκφράσω τις προβλέψεις μου για το 2021 με κάθε λεπτομέρεια

Μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις. Αντί λοιπόν να γράψω ένα κείμενο χιλίων λέξεων (τι είπες τώρα) προσπάθησα μέσω της τέχνης να απεικονίσω με λεπτομέρεια τις προβλέψεις μου για τη νέα χρονιά. Δείτε που κατέληξα

Photo for post 2279

Αποκλειστικό βίντεο με την άφιξη των φορτηγών με τα εμβόλια στην Ελλάδα

Μια επιχείρηση που δεν έχει υπάρξει στα χρονικά της χώρας. Κομβόι από νταλίκες συνοδεία δυο αεροπλανοφόρων κατηγορίας «Νίμιτς», 8 C-130, 26 F-16 και δυο τάγματα πεζικού έφεραν σε πέρας το τιτάνιο έργο της μεταφοράς των εμβολίων στην Ελλάδα.

Photo for post 2276

Οι νέοι κωδικοί SMS για το ρεβεγιόν που πρέπει να στείλετε στο 13033. Ισχύουν αποκλειστικά για σήμερα

Σκληρή απαγόρευση στην κυκλοφορία και σαρωτικοί έλεγχοι θα γίνονται Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά προκειμένου να αποφευχθεί η διασπορά του κορονοϊού. Το όριο στα τραπέζια μέχρι 9 άτομα ισχύει και τα ρεβεγιόν που θα γίνουν μεσημέρι και όχι βράδυ στα σπίτια έχουν πλέον και νέους κωδικούς SMS

 

Δημοφιλέστερα

Photo for post 2884

Όλα βαίνουν καλώς.. Η εποχή του TikTok παρουσιάζει τα κορυφαία της ταλέντα (Video Playlist)

36
Photo for post 2498

Η απόλυτη ξεφτίλα των ΜΜΕ. Παρουσιάζουν ρεπορτάζ από την Ινδία με τον Καθηγητή Ιατρικής Μιχάλη Μπάρμπα με τη διαφορά ότι είναι Καθηγητής Μάρκετινγκ!

33
Photo for post 2916

Η θεωρία της ελάχιστης τριβής: Μια φιλοσοφία που βελτίωσε σημαντικά την καθημερινότητά μου

13
Photo for post 2896

Βρήκα τον τρόπο να χαλάσουμε το ΑΙ της παγκόσμιας διακυβέρνησης του Κλάους Σβαμπ!

21
Photo for post 2958

Μαζέψτε αυτό το πολεμόχαρο φραγκόσυκο εκεί στη Γαλλία γιατί βλέπω τον 3ο ΠΠ να ξεκινάει από εσάς

25
Photo for post 2581

Λεπίδες γραφενίου βρέθηκαν στα €μβόλια. Αποκαλυπτικό βίντεο του Δρ. Ανδρέα Νόακ που πέθανε μυστηριωδώς λίγες ώρες μετά το γύρισμα

03
Photo for post 2961

Τον 3ο ΠΠ θέλει να τον ξεκινήσει ένας 46χρονος που είναι παντρεμένος με 78χρονο άντρα

12
Photo for post 2957

«17.000.000 νεκροί από τα εμβόλια Covid ως τώρα»: Καθηγητής εξελικτικής Βιολογίας Bret Weinstein. Συνέντευξη του Tucker Carlson με τον Steve Kirsch (Video)

06
Photo for post 2943

Οι γυναίκες ξεσηκώνονται: Η κυβερνήτης του Άρκανσα απαγορεύει με διάταγμα Woke όρους στην πολιτεία της!

09
Περισσότερα