Ατμάω

Ένα από τα πράγματα για τα οποία νιώθω ιδιαίτερα περήφανος. Κατάφερα και έκοψα το κάπνισμα μετά από 15 χρόνια. Θεωρούσα ότι δεν θα το κατάφερνα ποτέ. Από βαρέως τύπου θεριακλής μη καπνιστής πλέον.

Στατιστικά διακοπής καπνίσματος

  • Δεν καπνίζω εδώ και 762,7 μέρες
  • 25,42 μήνες χωρίς τσιγάρο
  • Δεν κάπνισα 41.947 τσιγάρα
  • Δεν αγόρασα 209,73 κούτες των διακοσίων τσιγάρων
  • Εξοικονόμησα 11.336,90€ μη αγοράζοντας τσιγάρα
  • Λογικά θα ζήσω τουλάχιστον 291,30 περισσότερες μέρες
  • Με τα χρήματα που εξοικονόμησα μπορώ να αγοράσω το 25.19% μιας Mercedes E 200 Coupé

Ρίξε μια ματιά και στα δημοφιλέστερα άρθρα της σελίδας..

 
Είχαμε διαβάσει ότι οι Κινέζοι είχαν πειραματιστεί με φάρμακα κατά του AIDS. Στη συνέχεια το ίδιο έπραξαν και άλλες χώρες. Νέα έρευνα αποδεικνύει πλέον ότι ο ιός επιτίθεται στα Τ-λεμφοκύτταρα όπως ακριβώς και ο HIV (AIDS).
 
Το γράφω με σχετική σιγουριά διότι το έγραψε το Κοράνι (Bild). Επιστήμονες της κακιάς ώρας συμβούλεψαν λέει την Ανγκέλα της καρδιάς μας να τα ανοίξει σταδιακά όλα.
 
Τα περισσότερα καταστήματα είναι πλέον ανοιχτά, η κόρη μου επισκέπτεται (!) το σχολείο μια φορά την εβδομάδα. Κάποια κρατίδια σκέφτονται να άρουν όλους τους περιορισμούς.
 
Η μυστηριώδης γυναίκα που απαντά όλα τα μηνύματά σας
 
Τομ στην καταστροφή λειτουργείς καλύτερα. Αυτό είπε ένας φίλος ο οποίος δυστυχώς δεν είναι πια φίλος γιατί τρελάθηκε από την πολλή χορτοφαγία και απομόνωση.
 
Κάθε χρόνο τέτοια εποχή με πιάνει μια μελαγχολία. Μα θα μου πείτε μπαίνει το καλοκαιράκι και εσύ στεναχωριέσαι; Υπάρχει κάτι το οποίο η μετανάστευση κάνει ολοένα και πιο δύσκολο.
 
Στο YouTube μπορείς να χάνεις το χρόνο σου ή να μάθεις σχεδόν οτιδήποτε θέλεις. Είναι θέμα επιλογής όπως και στα περισσότερα πράγματα στη ζωή. Εδώ στο tomsnews συχνά παρουσιάζουμε κάποια κανάλια που θεωρούμε ότι προσφέρουν κάτι.