Περί

Προγραμματιστής στο επάγγελμα αγαπώ τη γραφή από παιδί.

Το ιστολόγιο αυτό έχει ιστορία. Γράφω από το 1992. Η σελίδα έχει φιλοξενηθεί σε διάφορους διακομιστές, χρησιμοποιώντας διάφορες πλατφόρμες, με διαφορετικά ονόματα.

Σήμερα φιλοξενείται στον Καναδά και χρησιμοποιεί to Verdin CMS, μια πλατφόρμα που έγραψα ο ίδιος.

Είμαι μετανάστης και γω όπως και αρκετοί άλλοι μετά την οικονομική κρίση. Ζω εκτός Ελλάδας από το 2013 και γράφω για τις εμπειρίες μου σε άλλες χώρες. Ζω συνολικά εδώ και 12 χρόνια εκτός Ελλάδας.

Πριν φύγω από τη χώρα ζούσα το περισσότερο διάστημα στη Θεσσαλονίκη και τα τελευταία χρόνια ήμουν Αθήνα.

Πνευματική ιδιοκτησία

Τα SVG γραφικά τα έχω σχεδιάσει ο ίδιος.

Φωτογραφίες

Αρκετές φωτογραφίες της σελίδας τις έχω βγάλει με το κινητό μου. Σκοπεύω στο μέλλον να δημοσιεύω σχεδόν αποκλειστικά δικές μου φωτογραφίες.

Όσες δεν τις έβγαλα μόνος μου τις πήρα από:

Ρίξε μια ματιά και στα δημοφιλέστερα άρθρα της σελίδας..

 
Είχαμε διαβάσει ότι οι Κινέζοι είχαν πειραματιστεί με φάρμακα κατά του AIDS. Στη συνέχεια το ίδιο έπραξαν και άλλες χώρες. Νέα έρευνα αποδεικνύει πλέον ότι ο ιός επιτίθεται στα Τ-λεμφοκύτταρα όπως ακριβώς και ο HIV (AIDS).
 
Το γράφω με σχετική σιγουριά διότι το έγραψε το Κοράνι (Bild). Επιστήμονες της κακιάς ώρας συμβούλεψαν λέει την Ανγκέλα της καρδιάς μας να τα ανοίξει σταδιακά όλα.
 
Τα περισσότερα καταστήματα είναι πλέον ανοιχτά, η κόρη μου επισκέπτεται (!) το σχολείο μια φορά την εβδομάδα. Κάποια κρατίδια σκέφτονται να άρουν όλους τους περιορισμούς.
 
Η μυστηριώδης γυναίκα που απαντά όλα τα μηνύματά σας
 
Τομ στην καταστροφή λειτουργείς καλύτερα. Αυτό είπε ένας φίλος ο οποίος δυστυχώς δεν είναι πια φίλος γιατί τρελάθηκε από την πολλή χορτοφαγία και απομόνωση.
 
Κάθε χρόνο τέτοια εποχή με πιάνει μια μελαγχολία. Μα θα μου πείτε μπαίνει το καλοκαιράκι και εσύ στεναχωριέσαι; Υπάρχει κάτι το οποίο η μετανάστευση κάνει ολοένα και πιο δύσκολο.
 
Στο YouTube μπορείς να χάνεις το χρόνο σου ή να μάθεις σχεδόν οτιδήποτε θέλεις. Είναι θέμα επιλογής όπως και στα περισσότερα πράγματα στη ζωή. Εδώ στο tomsnews συχνά παρουσιάζουμε κάποια κανάλια που θεωρούμε ότι προσφέρουν κάτι.